<
  1. Jucarii
  2. /
  3. Jucarii exterior

Ansamblu de joaca cu turn si tobogan rosu, KBT Blue Rabbit, Kiosk 150

-14%
Oferta exclusiv online
2.399,99 lei 2.799,99 lei
Transport gratuit
In stoc furnizor

Livrare

vin, 3 dec - mar, 7 dec
Cod: 008-001-001-001_001
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

  • GTIN: 5413050031170
  • Tip produs: Ansamblu de joaca
  • Culoare: Maro
  • Brand: KBT
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Varsta: 3 - 4 ani, 4 - 5 ani, 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +

Tot ceea ce ar trebui sa insemne un turn de joaca!

Detalii livrare: Produsul se livreaza in 7-10 zile lucratoare.

Este un turn excelent avand in vedere raportul de pret/calitate.
El are un acoperis din lemn, si poate fi usor atasat langa el un modul de leagan sau orice alt modul dupa preferinta.

Certificat de calitate TUV NORD.

Pachetul contine:
- Materialul lemnos taiat la dimensiune cu specificatiile de mai sus;
- Kit Blue Rabbit 2.0 ® (include organe de asamblare, manere de siguranta, ancore prindere in pamant)
- Tobogan 2.9 m

Nota! Accesoriile din poza (de exemplu binoclu, carma, volan, luneta, nisipar, alte module Blue Rabbit 2.0), nu sunt incluse!

Tipuri de protectie a suprafetei lemnului:

Pentru a proteja lemnul, aplicam un tratament sub presiune in vid intr-o autoclava, in timpul careia conservantul pentru lemn este injectat in structura sa.
Agentii utilizati in tratamentul in vid sunt in plus imbogatiti cu paste colorante, care accentueaza estetica produselor noastre; durabilitatea lor depinde de conditiile meteorologice predominante.
Unele dintre produsele noastre au un strat de suprafata decorativ aplicat cu ajutorul unei linii tehnologice, in care se aplica un strat sau mai multe straturi protectoare pentru lemn. In acest scop aplicam vopseluri si uleiuri pe suprafata uscata a lemnului.
Uleiul si vopseaua protejeaza eficient suprafata lemnului de lumina soarelui, in timp ce durabilitatea culorii depinde de conditiile meteorologice.
Primul strat protector trebuie aplicat cel tarziu in termen de 12 luni de la data achizitionarii pe suprafata lemnului tratata cu vopsea sau ulei.

Recomandari pentru ingrijirea produselor de arhitectura pentru gradina:

Articolele de arhitectura pentru gradina necesita ingrijire regulata (aspectul trebuie verificat in fiecare sezon) datorita faptului ca lemnul se grizeaza in mod natural si este susceptibil la conditiile meteorologice si biologice. Sunt necesare inspectii si intretineri periodice pentru a mentine aspectul suprafetei.
Lemnul tratat in vid poate fi vopsit cu solventi disponibili in mod obisnuit, substante pe baza de apa sau cu ulei incolor pentru exterior. Datorita culorii naturale a lemnului tratat, este absolut recomandat sa se aplice un strat de incercare pe partile mai putin vizibile, in special atunci cand se utilizeaza in acest scop solutii pe baza de apa sau lacuri.
Lemnul vopsit anterior cu vopseluri poate fi tratat cu uleiuri incolore pentru exterior, in scopul accentuarii sau pastrarii culorii. De asemenea, este posibil sa se utilizeze diferite vopseluri pentru exterior. Cu toate acestea, ar trebui intotdeauna sa testati vopseaua pe partile mai putin vizibile.
Lemnul tratat anterior cu uleiuri poate fi tratat cu uleiuri pentru exterior in scopul accentuarii sau pastrarii culorii. Cu toate acestea, ar trebui intotdeauna sa testati vopseaua pe partile mai putin vizibile.
In plus, se pot forma asperitati in timpul utilizarii care trebuie slefuite cu smirghel. Ulterior, suprafata slefuita trebuie tratata cu un conservant de lemn de uz general.
Pentru casutele pentru copii care nu sunt acoperite niciun agent, va recomandam sa folositi vopsele in conformitate cu standardul PN-EN 71-2, PN-EN 71-3. Producatorul nu recomanda in nici un fel tratarea lemnului pentru exterior cu substante care formeaza o pelicula care este impermeabila la umiditate si aer.
Produsele mici de arhitectura pentru gradina sunt destinate utilizarii in exterior, prin urmare depozitarea produselor trebuie sa aiba loc in aer liber. Produsele nu trebuie depozitate in incaperi inchise, neventilate (depozite, apartamente, spatii de productie etc.), deoarece acest lucru poate duce la riscul de formare a mucegaiurilor sau ciupercilor.

Atentie! Lemnul este un material viu ale carui dimensiuni, aspect, greutate, forma si culoare se pot schimba, fara a afecta insa functionalitatea sau calitatea produsului final. Prin urmare, unele dintre proprietatile sale nu sunt supuse garantiei; aceste proprietati includ in special:

- Pungi si scurgeri de rasina. Scurgerile de rasina apar pe suprafata lemnului sub forma de pete lipicioase de culoare galbena sau alba si sunt un fenomen natural la rasinoase. Temperatura ridicata este un factor care favorizeaza aparitia lor. Cel mai bine este sa le indepartati cu o spatula si apoi sa indepartati reziduurile cu solventi neagresivi (benzina, terebentina, amoniac, nitro-solventi). Rasinoasele nu trebuie tratate cu lacuri, deoarece rasina care curge din lemn poate deteriora stratul de lac, determinandu-l sa se desprinda. Datorita caracteristicilor lemnului de pin si molid, scurgerile de rasina sunt un fenomen natural si sunt acceptabile la produsele noastre.
- Flori de sare si decolorari de la conservant. Florile de sare se formeaza pe suprafata lemnului si sunt de culoare alba. Acestea pot fi indepartate cu usurinta cu un detergent de curatat diluat cu apa, de exemplu un lichid de spalat vase. Decolorarile din cauza conservantului apar sub forma de pete si dungi verzui; ele sunt rezultatul reactiei agentilor continuti in conservant cu componentii din lemnul natural. Aceste schimbari dispar in timp. Astfel de flori sunt vizibile in special in zona cu noduri. Ele nu au un efect negativ asupra lemnului si sunt rezultatul tratamentului efectuat in vid.
- Mucegai. Mucegaiul este vizibil pe suprafata lemnului sub forma de miceliu alb, gri sau negru si spori. In ciuda tratamentului cu vid, mucegaiul tot poate aparea pe suprafata lemnului, in special in zonele de depozitare intunecate si umede, fara ventilatie. Conditii favorabile suplimentare pentru formarea mucegaiului sunt temperatura si umiditatea ridicate. Aspectul neplacut poate fi rectificat prin spalare (cu otet, alcool sau clor) sau stergere. Dupa aceea, zonele care au fost curatate mucegai trebuie protejate din nou. Acest defect nu are efect distructiv asupra lemnului si nu afecteaza rezistenta acestuia.
- Decolorari/grizari/schimbari de ton. Culoarea naturala a lemnului variaza foarte mult chiar si la o singura scandura. Acest lucru se datoreaza caracteristicilor naturale ale structurii lemnului. Tratamentul adesea accentueaza aceste diferente in functie de culoarea tinta. Schimbarile de culoare datorate influentei conditiilor meteorologice, in special a razelor UV asupra produselor deja instalate, sunt, de asemenea, naturale. La inceput, lemnul isi schimba culoarea intr-una asemanatoare mierii si apoi devine gri. Aceste modificari nu afecteaza in mod negativ durabilitatea si aceasta este caracteristica sa naturala. Acest proces poate fi incetinit prin protejarea lemnului cu masurile mentionate la punctul „Recomandari pentru ingrijirea produselor de arhitectura pentru gradina”
- Toleranta dimensionala. Modificarile dimensionale sunt legate de umflarea si uscarea lemnului, care - fiind o materie prima naturala - se adapteaza conditiilor predominante in mediul sau inconjurator. Umflarea este o crestere a dimensiunilor sale datorita cresterii continutului de apa din lemn. Contractia lemnului este opusul umflaturii, unde dimensiunile se micsoreaza datorita scaderii continutului de apa. Aceste modificari sunt direct legate de modificarea umiditatii lemnului, care depinde de schimbarea conditiilor de mediu (atmosferice), cum ar fi umiditatea si temperatura aerului. Prin urmare, tolerantele dimensionale sunt naturale si nu constituie un defect - ele pot varia cu ±6%. Acest fenomen are ca rezultat fisuri si deformari.
- Deformari naturale. Pe durata de viata a lemnului, adica udarea si uscarea, lemnul poate fi supus anumitor deformari. Dupa cum se poate observa din tabelul de mai jos, deformarile pot lua diferite forme. Deformarile de acest tip sunt o caracteristica naturala a lemnului si - in majoritatea cazurilor - nu afecteaza proprietatile functionale ale produselor.
- Maduva este axa fiziologica a trunchiului. Cand este taiata longitudinal, are forma unei benzi inguste, de culoare inchisa, in timp ce pe sectiune transversala are aspectul unui punct caracteristic. Aceasta este o caracteristica naturala a lemnului.
- Nodurile sunt parti ale ramurilor care cresc in lemn si sunt prezente la toate speciile de lemn. Nodurile sunt o parte inseparabila a lemnului si este o trasatura caracteristica care subliniaza farmecul si aspectul sau unic. Cu produse mici de arhitectura pentru gradina, acestea nu sunt defecte de calitate. In timpul utilizarii produselor, in special in timpul lunilor calde, pot aparea gauri in nodurile cazatoare, care sunt o caracteristica naturala a lemnului si nu sunt supuse garantiei.
- Fisuri. O fisura este o ruptura a tesutului lemnos de-a lungul fibrelor, cauzata de obicei de uscarea lemnului sau de diminuarea rapida a temperaturii (inghet). Cele mai vizibile fisuri se gasesc la produsele care contin maduva lemnului. Schimbarea conditiilor meteorologice in timpul utilizarii produselor pentru gradina poate provoca fisuri suplimentare si aprofundarea celor existente. Fisurile formate in lemnul natural si tratat sunt o caracteristica naturala si nu afecteaza negativ durabilitatea si stabilitatea lemnului.
- Rugozitate/asperitati/raspar. In ciuda eforturilor noastre si a utilizarii masinilor si uneltelor de prelucrare a lemnului de ultima generatie, uneori pot aparea fragmente de suprafete aspre si cu asperitati. Acest lucru se datoreaza in mod direct structurii eterogene a lemnului si situatiilor in care piesele trebuie prelucrate in directia opusa fibrelor. Cele mai frecvente cazuri de acest tip apar in vecinatatea nodurilor si in cazul distributiei nefavorabile a inelelor anuale. Aceasta este un aspect complet natural. In cazul taierii transversale, capetele pieselor pot avea, de asemenea, achii, care este un alt reziduu natural al prelucrarii lemnului. Aschiile pot fi indepartate prin taierea lor cu un cutit ascutit.

Dimensiuni produs asamblat: 194.3 x 120.8 x 324.3
Greutate bruta articol: 120 kg
Varsta recomandata: 3 ani +

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.