Activitati educative pentru zilele petrecute in casa

Statul in casa se poate transforma in distractie la tine acasa. Si prin distractie nu ne referim numai la rasete colorate si voie buna ci si la invatatea prin joc. Asadar, cum ar fi ca atat parintii,cat si copiii sa dobandeasca noi cunostinte si totodata sa se bucure de timpul petrecut impreuna? Nimic mai simplu. In functie de domeniul de interes al celui mic poti alege jocuri educative tematice. Suna bine, nu-i asa? Iti propunem 3 idei de activitati creative in care puteti patrunde pe taramul lumii cu imaginatie. 

Seturile BrainBox stimuleaza copiii sa invete lucruri inedite cum altfel daca nu prin joc. Spre exemplu, daca cel mic prezinta interes pentru litere si este dornic sa invete sa citeasca, va puteti juca cu setul BrainBox ABC. Pentru micii pasionati de cifre si calcule exista setul Sa invatam mate, iar pentru stimularea memoriei avem Primele mele imagini. Engleza? E floare la ureche daca ai jocul BrainBox - Sa invatam engleza, iar marile evenimente care au marcat istoria lumii sunt acum cuprinse in setul cu acelasi nume. Exploreaza toate jocurile educative din seria BrainBox si vezi ce vi se potriveste. Poti transforma o zi de stat in casa intr-una extrem de productiva presarata cu noi si noi informatii. 
 

Experimentele stiintifice simple nu numai ca sunt extrem de captivante atat pentru copii cat si pentru adulti, dar ele reprezinta un mod prin care cei mici se pot familiariza cu fenomenele naturale si pot descoperi cum functioneaza lucrurile din jurul lor. Gama Science4you da tonul distractiei "de laborator". Cel mic isi poate face propriul Slime sau isi poate creea propriul parfum sau sapun ori poate pune chiar bazele unui laborator stiintific secret. Wow! Un mic Dexter in devenire. Fiecare joc educativ din seria Science4you este un bun prilej de a invata lucuri noi cu ajutorul experimentelor stiintifice. 

V-ati gandit vreodata cat este de fascinant este corpul uman? Suntem convinsi ca da! La fel de fascinati credem ca suntem si cei mici. Aflati la varsta intrebarilor si curiozitatilor de tot felul, o idee buna ar fi sa profitati de asta si sa va jucati alaturi de copiii cu seturile educative Eastcolight. Puteti analiza indeaproape scheletul uman sau puteti asambla impreuna o macheta anatomica cu torsul, plamanii, inima, ochiul sau creierul. Pasionatii de biologie pot explora acum fascinanta lume a microorganismelor folosind microscopul din gama Eastcolight. 
O noua zi, o noua aventura catre drumul cunoasterii. Tu pe care o alegi?