Cum alegi cadoul potrivit pentru botez

Cu siguranta va amintiti cu emotie si drag de botezul copiilor vostri. Un eveniment cu o incarcatura emotionala atat de mare si totodata prima “petrecere” importanta la care cel mic este vedeta.
Indiferent de ce parte a baricadei va aflati: parinti, nasi, invitati, alegerea unui cadou inspirat pentru botez se poate dovedi a fi o adevarata proba de imaginatie si bun gust.
Iata un mic ghid care sa va usureze misiunea de a gasi darul potrivit pentru botez.

Fiti atenti la nevoie parintilor! 
E nevoie de un pic de munca de detectiv, dar rezultatul final merita. Puneti intrebari capcana si aflati ce anume si-ar dori parintii pentru cel mic sau fiti chiar voi observatorii si vedeti ce anume i-ar prinde bine micutului.
Un cadou util este intotdeauna apreciat fie ca este vorba de hainute, jucarii, accesorii, fie ca vorbim de lucruri precum sterilizator, carucior, marsupiu, aparat de gatit cu aburi. 

Ganditi pe termen lung
Nu este nevoie sa alegeti un dar pe care parintii sau copilul sa il foloseasca imediat ci poate fi si ceva util peste o luna, doua, trei sau chiar un an. Copiii au in general cam aceleasi nevoi si parintii cumpara de obicei aceleasi lucruri. Putina intuitie si atentie si gata! Ideea de cadou perfect a si venit.

Unic si personalizat
Daca sunteti de partea celalta a baricadei si doriti sa faceti un cadou memorabil care sa poarte amprenta personala, atunci luati in considerare un dar personalizat. Poate fi o bijuterie unicat cu initialele bebelusului, o moneda pretioasa, un obiect lucrat manual sau o piesa vestimentara brodata ori din materiale pretiose. Toate acestea sunt doar cateva idei despre cum ar arata un cadou original pentru botez.

Elementul surpriza
Fiti spontani in alegerea cadoului. Desigur, nu veti putea oferi o sedinta foto in ziua evenimentului pentru ca ar fi mult prea obositor pentru cel mic insa va puteti gandi sa organizati o sesiune foto la cateva zile dupa petrecere. Totul este despre amintiri, senzatii si emotii asa ca, de ce nu, puteti opta pentru un astfel de cadou. Sau daca vreti ceva si mai inedit, puteti cumpara bilete intr-o vacanta in care sa mearga parintii cu cel mic la o data pe care ei o aleg. Cu siguranta vor avea nevoie de o astfel de relaxare.

Asteptam de la voi o lista cu cele mai reusite cadouri pe care le-ati primit la botezul copiilor sau pe care le-ati facut la randul vostru la un astfel de eveniment.