Este vremea masinutelor cu si fara pedale!

Pentru ca vremea frumoasa a sosit si stim ce amatori de plimbare sunt cei mici, vrem sa va aratam masinutele momentului de care suntem siguri ca fiecare pici va fi incantat.

Deplaseaza-te cu stil si fii cel mai cool copil cu scuterele muzicale. Apasa pedala si prinde viteza. Nici farurile care sa iti lumineze calea nu lipsesc si muzica este la o singura apasare de buton. Poti alege ce culoare iti doresti si gata! Distractia e garantata.

Cum ar fi sa mergi in parc cu elicopterul? Calatoreste catre inaltul cerului cu primul tau elicopter. Prevazut cu elice, muzica si sunete ce imita motorul, decolarea si aterizarea, suntem siguri ca acest aceasta masinuta in forma de elicopter va deveni mijlocul de transport preferat al copiilor.

Fara pedale sau motor, masinutele Swing Car sunt actionate doar prin miscarea stanga - dreapta a volanului. Si nici nu au nevoie de baterii! Este nevoie ca cel mic sa roteasca volanul dintr-o parte in alta pentru a se deplasa iar incetinirea se produce simplu: copilul pune picioarele jos si nu mai roteste volanul. Ce o face cool? In primul rand viteza pe care o poate prinde si anume 10 km/h. Totodata este si o investitie pe termen lung deoarece poate sustine pana la 30 de km. Se poate folosi atat in interior cat si in exterior si este si usor de transportat si depozitat. Are toate atuurile unei achizitii de succes pentru pitici, asa-i?

Ideale pentru aeroport si excursiile cu avionul sunt valizele Ride-On. Concepute special pentru cei mici, aceste valize ii invata pe copii sa fie responsabili de propriile bagaje dar tototdata pot fi folosite si ca mijloc de transport. Ei se pot deplasa singuri prin simpla miscare a picioarelor sau pot fi tractati de catre parinti in cazul in care obosesc si au nevoie de o pauza.

Motocicleta electrica promite plimbari de senzatie pentru cei mici. Prevazuta cu sunete si efecte luminoase, ea poate fi folosita atat pe 2 roti cat si cu roti ajutatoare pentru o mai buna stabilitate. La fel ca o motocicleta reala, are pedale de acceleratie si de franare si poate atinge o viteza de pana la 3 km/h asa ca mare atentie, dragi parinti sau bunici! Probabil va fi nevoie sa mergeti alert pentru a tine pasul cu cei mici.

Tractorul cu pedale si excavator nu este doar un mijloc de transport ci si o jucarie perfecta pentru copii.  Micul sofer poate schimba directia cu ajutorul volanului iar pedalele il vor ajuta sa inainteze. Cupa de excavator din fata este prevazuta cu o maneta care va permite copiilor sa o miste. Tractorul suporta o greutate maxima de 35 de kg deci intra tot in categoria achizitiilor pe termen lung.

De masinutele interactive Tiny Town ati auzit? Daca nu, e cazul sa faceti cunostinta. Potrivite pentru copiii de la 1 an pana la 6 ani, ele ofera o mobilitate foarte buna si sunt un mijloc perfect de deplasare.

Abia asteptam sa le descoperiti si sa ne spuneti care sunt preferatele dumneavoastra!
Voua ce va face cu ochiul? Propunem sa ii intrebati pe cei mici si sa decideti impreuna!