Hai sa descoperim lumea cartilor si activitatilor ALTFEL 

Daca ar fi sa facem un top al activitatilor indoor pe care copiii le adora cu siguranta primele locuri ar fi cele care implica desenatul si cartile.
Fie ca vorbim de colorat sau de pictura, cei mici adora sa creeze si sa isi lase frau liber imaginatia.
Iti propunem sa duci desenul la un alt nivel fara prea mult efort. 

Tabletele de desenat Noriel fac din desenat o activitate si mai captivanta. Sunt prevazute cu un ecran LCD, un stilou special si au buton de stergere. Pot fi utilizate atat la desenat, cat si la scris si promit sa faca furori. Sunt moderne si ca orice lucru nou vor starni interesul copiilor. 

Traditionalele carti de colorat ocupa dintotdeauna timpul celor mici cu succes.
Fie ca vorbim de cele cu creioane colorate sau de cele cu acuarele, ele lasa imaginatia sa zburde.
Puteti renunta si voi, parintii, pentru o clipa la conventional. Frunzele nu trebuie sa fie neaparat verzi, printesele pot avea parul violet, iar cerul poate fi roz precum o vata de zahar.
Faceti un exercitiu de imaginatie si lasati-va purtati alaturi de cei mici in minunata lume a copilariei. 

Tot in categoria cartilor altfel se afla si cele care implica autocolante.
Pe langa locurile cele mai nastrusnice din casa unde le poti gasi lipite, afla ca exista carti speciale, de activitati care stimuleaza copilul sa isi foloseasca atat imaginatia cat si logica.
Cartile cu activitati sunt o alta idee buna de a petrece timp de calitate. Micutii pot desena, pot uni puncte, pot lipi abtibilduri totul in filele aceleiasi carti. Asadar, fiecare pagina, o noua surpriza. 

De cartile cu puzzle ai auzit? Au mare succes in randul picilor. Cu un strop de perspicacitate si atentie, ei vor reusi de la mic la mare sa insereze corect fiecare piesa. Parintii vor fi cu siguranta, si ei, fascinati si vor vrea sa se joace alaturi de cei mici.
 

Nicicand nu a fost mai simplu sa pasesti in lumea cu imaginatie si sa te bucuri alaturi de copilul tau de noile descopriri. Cartile sunt ideale pentru a transforma o zi obisnuita de stat in casa intr-o aventura.