iDrive si un nou mod de a petrece timpul prin joc    

Ritmul cu care tehnologia avanseaza este unul covarsitor iar asta face ca noua generatie de jucarii sa fie una WOW. Copiii tin pasul cu schimbarea si sunt atrasi de tot ceea ce este nou si sofisticat. Sofisticat este si cuvantul care caracterizeaza cel mai bine masinute iDrive. Daca la o simpla vedere va ganditi ca sunt simple jucarii cu telecomanda, realitatea este cu totul alta. Cu ce vin ele nou si ce le face deosebite de restul? 

In primul rand vin cu idei inovatoare in ceea ce priveste modalitatea prin care ele se deplaseaza. Clasicele masinute cu telecomanda au putine variante in a se misca, majoritatea merg in linie dreapta si pot executa scheme simple. 4x4 Rock Crawler, spre exemplu, are roti care se pot actiona individual si asta nu face altceva decat sa ofere libertate in miscare si totodata functioneaza precum un mic robotel ce primeste si executa comenzi. Masinuta poate memora pana la 16 comenzi pe care le si poate executa succesiv. Tot din aceasta sfera puteti alege  si Xcorpio Pro Rc, o masinarie aerodinamica ce are un design inovator si care poate realiza rasturnari si rasuciri desprinse din filmele SF. Prevazut cu radiocomanda, vehiculul in forma de scorpion ii va fascina pe cei mici cu rotirile la 180 sau 360 de grade, cu miscarile fata – spate sau cu rasturnarile pe spate. 

Pentru pasionatii de avioane si zboruri, jucariile iDrive propun modele de drone cu tehnologii moderne care permit avansatilor sa realizeze acrobatii in aer. Copiii pot conduce chiar ei propriul show aviatic si isi pot exersa coordonarea ochi-mana precum si indemanarea in ceea ce priveste manevrarea unui nave zburatoare. Drona cu camera video wireless permite captarea de imagini foto si video si suprinde totodata prin multitudinea de miscari pe care este capabila sa le execute, de la zbor multidirectional pana la rostogoliri sau decolari si aterizari automate. Sau ganditi-va cat de cool este aceasta drona pentru micii pasionati de fotografie.

Cu ce mai vin nou jucariile iDrive? Pe langa tehnologie, inovatie si design, ele reprezinta si un bun liant intre tehnologia clasica si realitatea augmentata. Spre exemplu, controllerul AR blaster pentru jocurile video promite o experienta de gaming nemaipomenita. Si cum stim cat de innebuniti sunt copiii, in special baietii, dupa jocurile video, acest controller nu poate fi altceva decat o surpriza nemaipomenita pentru cel mic. 

Ceea ce inteleg generatiile actuale de copii prin joc, este cumva diferit de perceptia parintilor asupra ideii de joc. iDrive reprezinta un mod inedit de a imbina distractia cu elemente neconventionale ca tehnologia sau realitatea augmentata. Si cum copiii sunt intotdeauna deschisi la nou, aceste jucarii gadget nu fac altceva decat sa le dezvolte creativitatea, dexteritatea dar si latura tehnica. Este nevoie ca mai intai sa inteleaga cum functioneaza produsele iDrive si asta este un plus de valoare adaugat jucariilor. Ele nu sunt doar inovatoare ci si educative si stimuleaza copilul in a fi curios si a inteleage mecanismele din spatele lor.  Spor la distractie!