Jocuri si activitati indoor pentru intreaga familie

Ce poti face atunci cand esti nevoit sa stai in casa? Ai spune ca posibilitatile de distractie sunt limitate, insa nu este deloc asa. Cu putina imaginatie poti petrece timp de calitate alaturi de familie si desigur, vei aduce zambetul pe chipul celor mici. Iata cateva idei cu imaginatie despre cum poti transforma o zi monotona intr-una plina de haz si voie buna. 

Jocurile de societate sau board games sunt cea mai populara alegere in randul celor care cauta distractia chiar la ei acasa. Fie ca vorbim de pici sau de adulti, cu siguranta exista optiuni pentru orice categorie de varsta. Printre cele mai atractive si nonconformiste se numara Tap It
Ce il face special? Ei bine, este un joc ce iti solicita atat memoria, cat si abilitatile fizice. Este un joc de atentie pentru care trebuie sa ai viteza de reactie. Cum functioneaza? Trebuie sa iti alegi o culoare si sa fii atent, iar cand vezi lumina corespunzatoare culorii tale trebuie sa pui mana pe ea si sa o pasezi la urmatorul jucator… si tot asa pana ritmul devine din ce in ce mai alert si simti ca nu mai poti tine pasul. 

Daca nu te-am convins cu Tap It, poti incerca Familia la ferma, un foc relaxant care iti da ocazia sa exersezi rolul de fermier. 
Nu iti place ideea de a fi fermier si ai vrea sa vezi cum este sa fii chiar… faraon? Atunci vino sa incerci jocul Piramida in care, dupa cum numele sugereaza, iti poti construi propria piramida. Ai la dispozitie bile in doua culori si alaturi de adversar poti incepe sa inalti piramida. Cel care pune ultimul biluta in varful piramidei este desemnat faraon, pardon, castigator!

Pentru iubitorii de jocuri interactive am pregatit doua surprize minunate. Cine stie ce se aude? Nu, nu este o intrebare ci chiar asa se numeste jocul. Ai la dispozitie o unitate care reda o suita de sunete pe care tu va trebui sa le retii in ordinea originala si sa le redai apasand pe niste butoane colorate. Te-am facut curios, nu-i asa? 

Cu totii ne amintim de unul dintre cele mai populare jocuri ale copilariei si anume Adevarat sau fals? Cum ar fi sa-l joci alaturi de intreaga familie, in varianta lui reinterpretata? Ideea este aceeasi: asculti apoi raspunzi. Diferenta este ca de data aceasta, afirmatiile pe care coordonatorul de joc le va rosti sunt trasnite si amuzante, iar jucatorii vor trebui sa apese pe un buton si sa ghiceasca daca sunt adevarate sau false. 

Ne-am propus ca statul in casa sa nu fie un impediment pentru micutii ce iubesc sa-si foloseasca imaginatia si sa fie creativi, asa ca vrem sa se distreze alaturi de noi cu seturile Make it Real din care isi pot confectiona bijuterii sau pot deveni talentati designeri ori pot incerca diverse tipuri de machiaj si manichiura. 

Tot pentru stimularea creativitatii este si setul Color Chic. Este simplu! O pernuta unicorn si 5 markere si imaginatia poate sa incepe sa zburde. Rezultatul final va fi unul pe masura! 
Vezi? Nu este deloc greu sa petreci timp de calitate in interiorul caminului. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi ceea ce ti se potriveste ,iar orele vor zbura pe nesimtite. Spor la jucat!