Mestereste si inventeaza, alaturi de Micul Constructor 

Sa construiesti este mai simplu ca niciodata atunci cand ai la indemana tot ce iti trebuie. Un strop de imaginatie, cuburi de constructie pe masura si gata. Ideea prinde contur si o noua lume se materializeaza.

Iti facem cunostinta cu lumea Micului Constructor o lume in care imaginatia este libera sa zburde.

Beneficiile cuburilor de construit sunt de necontestat. Pe langa faptul ca sa construieste este o activitate captivanta atat pentru parinti cat si pentru cei mici, cuburile au marele beneficiu de a dezvolta abilitatile copiilor pe mai multe laturi: formeaza viziunea in spatiu, ajuta la descoperirea relatiei cauza-efect, dezvolta simtul tactil si abilitatile motorii. Un alt lucru important este ca stimuleaza imaginatia. 

Noul brand din portofoliul nostru, brandul Micul Constructor iti vine in ajutor atunci cand vrei ca cel mic sa isi dezvolte gandirea logica si imaginatia. Cuburile de construit sunt sunt atat de versatile incat uneori vei avea senzatia ca minunatele constructii care ies din mainile copiilor sunt facute chiar de ingineri. Este nevoie de indemanare pentru asta si cum poate fi mai bine antrenata daca nu prin construit. 

Ce surprize mai ascunde Micul Constructor? Ei bine, el se poate transforma in decorul ideal pentru foarte multe jocuri de rol. Deloc plictisitor, extrem de amuzant si foarte educativ, jocul de rol ii permite copilului tau sa exploreze lumea, sa descopere ce ii place si sa fie orice personaj isi doreste. Cum ar fi ca astazi sa va jucati de-a pompierii ori sa proiectati un pod ca inginerii sau mai bine sa faceti ceva dulce precum patiserii. Jocurile de rol incurajeaza copiii sa socializeze si ii invata pas cu pas cum sa interactioneze unii cu altii. Cu Micul Constructor, cel mic poate face o gramada de activitati interesante. Fiecare set vine cu o poveste noua care stimuleaza imaginatia. Poti sa faci un exercitiu de creativitate cu cel mic oferindu-i mai multe seturi simultan. Lasa-l pe el sa le mixeze si sa le imbine dupa bunul plac si vei observa cum va deveni din ce in ce mai inventiv si in situatiile cotidiene.

Nu te lasa pacalit de nume. Micul Constructor se adreseaza atat fetitelor cat si baietilor. Daca ar fi sa nominalizezi doua jucarii preferate ale lor, care ar fi acelea? Cumva robotii si printesele? Baietii isi pot construi acum propriul robot dupa bunul plac, cu ajutorul setului Robotul Trenulet.  Pentru fetitele care adora basmele si viseaza sa fie printese, setul Din Povesti  este ideal deoarece le va purta intr-o lume magica, unde castelele pot avea orice culoare iar calestile fermecate sunt trase de cai cu puteri fantastice. 

Responsabilizeaza-l pe cel mic oferindu-i propria ferma, ferma vesela unde poate avea grija singur de plante. Ferma poate arata asa cum si-o imagineaza el. Lasa-l sa creeze si sa experimenteze diverse forme de combinare a cuburilor pana ajunge la rezultatul dorit. 
Lasa-l pe cel mic sa paseasca alaturi de Micul Constructor pe taramul lumii cu imaginatie si distreaza-te alaturi de el. In doi jocul este mereu mai amuzant.