Papusile LOL

Ai auzit de ele, le-ai si vazut in magazine sau pe internet dar ce sunt, de fapt, papusile LOL? In primul rand, L.O.L vine de la abrevierea Lil Outrageous Littles si reprezinta o colectie de mini papusi pline de surprize. Ele sunt de departe printre cele mai creative, interactive si distractive papusi aparute in ultima perioada.

Cand spunem LOL ne vin in minte trei lucruri: papusi, colectie, surprize. Combinatia perfecta pentru a surprinde cu adevarat un copil. 
De la ce varsta se pot oferi? Desigur, aceasta decizie ramane la latitudinea fiecarui parinte care cunoaste interesele copilului, insa producatorul recomanda sa fie oferite copiilor incepand cu varsta de 5 ani. 

5+ este varsta la care cei mici pot intelege conceptul papusilor LOL si totodata acestea nu mai reprezinta un pericol. Din cauza dimensiunilor mici, copiii le pot baga in gura, de aceea nu este indicat sa fie oferite la varste mai mici decat sub supravegherea parintilor. Ideal este ca aceasta indicatie data de producator sa fie respectata. 

Care sunt de fapt surprizele pe care le ascund papusile LOL?
Misterul este mare. Papusile au ambalaj in forma de minge invelit in mai multe straturi, fiecare strat continand o surpriza ce poate fi un mesaj secret, un abtibild, un pantof, un articol vestimentar sau un accesoriu.  Dupa indepartarea tuturor straturilor, cei mici ajung la mingea magica ce contine marea surpriza: Papusa LOL, o papusa care care poate plange, isi poate schimba culoarea sau chiar poate scuipa. Capul, mainile si picioarele papusilor pot fi puse in diverse pozitii si fiecare papusa vine la pachet cu accesorii si hainute. In functie de ce alegeti, aceasta va indeplini cateva caracteristici: unele isi schimba culoarea la cald sau la rece, altele pot plange, scuipa. 
Exista 4 serii diferite de papusi LOL, fiecare cu un numar diferit de papusi, iar din 2017 pana in prezent au fost lansate peste 250 de papusi LOL diferite. Succesul a fost si este covarsitor, fiind declarate in top 1 papusi vandute in America. 


De ce sa alegi papusile LOL?
Exista o multitudine de motive, lasand la o parte ca fetita ta va fi foarte incantata de aceasta surpriza. In primul rand, papusile LOL ajuta la dezvoltarea imaginatiei, vocabularului si de ce nu, memoriei. Copiii pot combina papusile intr-o varietate de forme, pot adauga si alte papusi in firul povestii. Practic, isi pot crea singure povestea cu ajutorul personajelor si accesoriilor LOL. Fiecare personaj din fiecare serie are un nume si o personalitate proprie. 

Cu ajutorul lor, poti patrunde alaturi de copilul tau in lumea lui. Va puteti juca impreuna si astfel poti ajunge sa il cunosti mai bine, sa vezi de ce anume este interesat, ce il deranjeaza, cum isi foloseste imaginatia, cum se joaca cu papusile, ce poveste face pe seama lor. Este un exercitiu bun pentru tine ca parinte sa te incadrezi in lumea copilului tau.

Papusile LOL te pot ajuta sa iti responsabilizezi copilul. Deoarece categoria careia se adreseaza este 5+, deci copiilor suficient de mari incat sa inteleaga diverse aspecte, poti stabili impreuna cu el un plan de achizitionare al papusilor. Lasa-l pe cel mic sa faca un top cu 5 papusi favorite si lucrati amandoi la un plan de achizitionare: nu mai cumparam alte jucarii pentru doua saptamani si strangem pentru o jucarie LOL. Nu este o forma de santaj din partea parintelui ci este un mod prin care cel mic este responsabilizat si ia contact cu notiunea de bani si cheltuirea lor responsabila.

Spor la jucat!