Rezolva misterele alaturi de puzzle-urile Noriel

Jocul este ceea  ce defineste copilaria si ceea ce aduce mereu zambetul pe buzele micutilor. Dar stii oare care este cel mai indragit joc atat de pitici cat si de adulti? Este vorba despre educativul puzzle. Hai cu Noriel intr-o calatorie in lumea fascinanta a acestui joc si afla ce puzzle se  potriveste mai bine varstei copilului tau.

Copiii din categoria de varsta 1 – 3 ani sunt extrem de curiosi si dornici de cunoastere. Ei se afla in perioada in care isi lucreaza coordonarea mana – ochi. De aceea, puzzle-urile simple, din doua piese sunt ideale pentru a-si exersa miscarile si sunt un bun prilej de dezvoltare a abilitatilor motorii fine. Arata-i lumea si ajuta-l sa faca descoperiri cu ajutorul puzzle-urilor din doua piese, de tip asociere. Ele sunt usor de manevrat si extrem de colorate ceea ce le va capta atentia. Cu ajutorul lor pot invata lucruri de baza precum cifre, forme si culori, antonime, alimente, animale, notiunile de mic si mare. 

Cu cat cresc, cei mici incep sa fie atrasi de jocuri din ce in ce mai complexe. Perioada 3 – 5 ani este marcata de povesti iar parintii stiu cel mai bine ce bucurie se citeste pe chipul copiilor la auzul povestii preferate. Sa fie Alba ca Zapada? Scufita Rosie sau Capra cu trei iezi? Dar cum ar fi sa construiti impreuna povestea cu ajutorul puzzle-urilor Noriel? Formate din 100 de piese sau chiar mai mult, ele reprezinta un exercitiu ideal de imaginatie si un bun mod de dezvoltare a memoriei si atentiei. Alegeti impreuna povestea preferata si dati startul asamblarii puzzle-ului cu harnicia celor trei purcelusi.

Pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 7 ani, puzzle-urile gigant vor fi mai mult decat o provocare. Iti garantam! Cu un numar de piese cuprins intre 30 si 35, ele uimesc prin rezultatul final. Si anume, puzzle-uri cu dimensiuni gigant de un metru. Wow! Cum ar fi sa ca cel mic sa le expuna in camera lui? Realizate din materiale de calitate acestea pot fi expuse si cel mic se poate bucura de povestea lor in fiecare zi. 

Scolarii (7 – 10 ani) sunt atrasi de provocari si jocuri complexe, educative, care ii ajuta sa retina mai usor informatii importante. Satisfactia este intotdeauna pe masura! Puzzle-urile cu mai mult de 100 de piese asteapta sa fie descoperite. O alegere buna sunt cele cu spatiul cosmic sau cu harta tarii, cu harta Europei sau de ce nu, cu harta lumii. Sunt exercitii bune de antrenare a atentiei si concentrarea.  

Pentru exploratorii cu varste intre 10 si 12 ani avem puzzle-ul perfect. Vrem sa ducem totul la alt nivel asa ca iti prezentam puzzle-urile 3D. Acest tip de joc antreneaza vederea in spatiu,imaginatia si perspicacitatea. E nevoie de un strop de indemanare imbinata cu un pic de gandire logica si gata. Puzzle-ul 3D este gata!

Puzzle-urile Noriel sunt dedicate tuturor copiilor incepand cu primele luni de viata pana la varsta scolara. Realizate din materiale atent alese si construite in asa fel incat sa poata fi rezolvate de fiecare categorie de varsta in parte, ele sunt un pas important in dezvoltarea cognitiva a copilului tau. In functie de interesele celui mic puteti alege impreuna cu el dintr-o gama variata de puzzle-uri. Arunca un ochi la noi pe site sau in magazine si vezi ce iti va face cu ochiul!