Top 3 jocuri si jucarii pentru copiii intre 2 si 4 ani

Intervalul 2-4 ani poate fi asimilat cu grupa baby si grupa mica de la gradinitia. Aceasta analogie ne ajuta sa descoperim mai bine care anume sunt interesele specifice varstei si cam care ar putea sa fie jocurile si jucariile de mare interes.

Atentia si focusul copiilor la aceasta varsta incep sa fie din ce in ce mai mari asa ca puteti explora. Cum anume? Prin puzzle-uri ceva mai complexe, de exemplu, cum ar fi cele de 12 sau chiar 20 de piese. Jucariile de sortare sunt iarasi un minunat punct de atractie. Sa nu uitam ca este si varsta la care cei mici incep sa puna din ce in ce mai multe intrebari si vor sa descopere lumea si tot ceea ce ii inconjoara asa ca nu uitati de carti. Posibilitatile pentru aceasta varsta sunt foarte multe. Noi avem un top 3 interesant si vrem sa va prezentam castigatoarele la categoria jocuri si jucarii:

Bucatariile si alimentele de jucarie
O alegere ideala pentru micutii care adora sa isi ajute parintii in bucatarie si in viata reala. Va asiguram ca bucatariile de jucarie sunt de departe cea mai buna investitie pe termen lung. Optati pentru unele care au si functii cu sunete si lumini si le imita cat mai bine pe cele reale.
Nu uitati si de accesorii. Orice “bucatar” care se respecta are mixer, cafetiera, blender, cuptor cu microunde si nu in ultimul rand un set bogat cu ustenesile diverse si muuuulte ingrediente pentru mancaruri delicioase. Zic sa va inarmati cu cele necesare si la treaba! Pardon, start la gatit!

Seturile de pictura si art & crafts
Copiii iubesc jocurile care implica si un pic de “murdarie” fie ca vorbim de acuarele, carioci, lipici, sclipici, ei adora sa amestece, sa creeze si sa isi dea frau liber imaginatiei. Puteti incepe cu pictura cu degetelele pentru micutii de 2 ani apoi puteti avansa la desenul in contur cu markere pentru copiii de 3 ani si la final incercati si seturile de art & crafts care promit sa ii tina pe cei mici cu imaginatia la cote maxime. Puteti decupa, lipi, chiar coase diverse materiale, nasturi etc. 

Jucariile muzicale 
Daca nu v-ati decis inca, mai aveti inca o varianta: jucariile muzicale. Da, poate nu aveti intotdeauna dispozitie de o arie muzicala interpretata de cei mici insa va asiguram ca bucuria de pe chipurile lor cand vine vorba de muzica si zgomot este de neegalat.
Speram ca v-am incantata cu alegerile noastre si suntem tare curiosi sa ne spuneti cu ce prefera micutii vostri sa se joace?