Topul jucariilor de exterior

Indiferent de anotimp, cei mici adora sa se joace in aer liber. Fie ca sunt -10 grade sau soarele arde afara, copiii vor alege intotdeauna un loc de joaca afara decat o activitate in casa.
Noi am facut o selectie in ceea ce priveste jucariile de exterior si am venit cu un top al achizitiilor inspirate pe care le puteti face si pe care cei mici le vor adora.

Casutele din lemn cu tobogan, leagane si lada cu nisip sunt o alegere 3in1 care garanteaza distractie maxima. Perfecte pentru o joaca distractiva si plina de imaginatie, frumoasele casute din lemn sunt perfect finisate si construite din materiale de calitate ce nu pun in pericol siguranta celui mic. Avantajul lor este ca odata montate pot fi folosite in orice anotimp, pe orice vreme. Unde mai punem ca sunt ideale si pentru petreceri in gradina. In interior, cei mici isi pot organiza un mic dormitor in toata regula unde isi pot aduce jucariile preferate sau isi pot petrece dupa-amiezile citind sau cu prietenii. Alegeti un model prevazut cu balcon, raft de depozitare interior, obloane, scara, tobogan, leagane si cutie de nisip.

Castelele sau saltele gonflabile, mari,  reprezinta un alt punct de atractie pentru copii. Vi s-a intamplat cel putin o data sa iesiti la plimbare in parc si cel mic sa vada un astfel de loc de joaca si sa vrea neaparat sa se duca acolo, nu-i asa? Dar ce-ar fi sa aveti asa ceva chiar in curtea voastra? Cu siguranta, o surpriza minunata pentru cei mici. Nu e nevoie de mai mult de 2 minute pentru ca locul de joaca sa fie amenajat, castelul fiind mereu conectat la un compresor cu aer rece. Sa inceapa aventura!

Trambulinele sunt piesele de rezistenta ale oricarei curti sau loc de joaca. Ocupa un loc fruntas in topul preferintelor celor mici dar si ale parintilor. Ele asigura ore intregi de distractie in aer liber. Alegeti variante cu plasa de protectie pentru a-i sti pe copii in siguranta si lasati-i sa isi consume energia. Este si o buna modalitate de a face miscare daca aveti un copil sedentar. Cu siguranta nu va refuza o zbantuiala pe trambulina.

Corturile cu tunel sunt o alegere minunata pentru atunci cand sunteti in pana de idei si nu mai stiti cu ce sa “accesorizati” curtea pentru ca cei mici sa nu se plictiseasca. Alegeti varinat cu cort, tunel si piscina unde puteti pune bile colorate. Cei mici vor face curse prin tunel, cu siguranta! Avantajul setului acestuia este ca se poate folosi si in interior daca dispuneti de o camera suficient de mare.

Piscinele sunt perfecte pentru vara. Suntem in plin sezon cu soare arzator si canicula asa ca o balaceala este mereu binevenita. Partea buna este ca va puteti bucura si voi, adultii, de achizitie.

Ce mai asteptati? Care sunt jucariile exterioare pe care le aveti deja si copiii le adora sau pe care ati vrea sa le achizitionati? Asteptam raspunsurile voastre! Suntem tare curiosi.