Truse de beauty cool pentru fetite si mai cool

Copiii reprezinta imaginea parintilor si stim cu cata usurinta cei mici copiaza si reproduc ceea ce vad in jur la adulti. Imaginea in care fetitele se machiaza precum mamele sau vor sa poarte bijuterii ori sa isi faca unghiile ca ele este una deja cunoscuta pentru orice parinte. Dar cat de cool ar fi ca cea mica sa aiba propriile ei accesorii astfel incat sa nu mai fie nevoie sa apeleze la trusele mamei? 

Seturile creative Color Chic Beauty iti vin in ajutor atunci cand vrei sa faci o surpriza copilului tau. Ele nu servesc doar in scop de infrumusetare ci sunt si un bun exercitiu de indemanare. Materialele pe care unele seturi le pun la dispozitie sunt adevarate ateliere de creatie astfel incat puteti mesteri impreuna bijuterii minunate pe care, mai apoi, fetitele le pot purta. Seturile creative stimuleaza imaginatia si sunt si foarte distractive. Si cum ar fi sa ai si un cufar in care sa depozitezi toate bijuteriile create? Dar un compartiment secret in care sa ascunzi cele mai reusite modele? Cu setul Cufarul de bijuterii este posibil iar pentru fetitele care adora sa migaleasca si care vor sa creeze bijuterii sofisticate, setul de creatie Atelierul de bijuterii este o alegere perfecta. Aici vor gasi toate cele necesare pentru bijuterii chic: strasuri, margele, pandantive, pensula si adeziv pentru a le asambla. 

Mamele au tot timpul parul aranjat, nu-i asa? Cu Color Chic Beauty iti poti face parul sa arate minunat intr-o clipita. Cu setul pentru suvite nimic nu mai sta in calea impletiturilor decorate cu margele. Aparatul cu care este prevazut setul este ideal atat pentru par cat si pentru realizarea de bratari sau decoratiuni din fire colorate. E nevoie doar de un strop de imaginatie. Care este oare ultimul trend in materie de par si coafuri? La tatuaje te-ai gandit vreodata? Da, da. Ai auzit bine. Setul de creatie tatuaje pentru par te va face sa stralucesti. E totul foarte simplu! Trebuie doar sa incerci. 

Bijuterii, par si…ce mai lipseste de pe lista? De ce sunt pasionate fetitele inca de la varste foarte fragede si ce imprumuta ele cel mai des de la mame din truse? Ojele cumva? Seturile de manichiura Color Chic Beauty asteapta sa fie descoperite. Va puteti face unghiile impreuna si acum nu trebuie sa te mai stresezi din pricina substantelor potential periculoase pe care ojele le pot contine. Seturile noastre sunt prietenoase cu pielea copilului si nu reprezinta un risc. 

Trebuie sa ai in vedere ca toti copiii adora sa imprumute lucrurile parintilor. Este o alta forma a jocului de rol, in care cei mici preiau comportamentul si atributiile parintilor. Acelasi lucru se aplica si in cazul produselor de machiaj. Rujurile sunt cele care atrag cel mai mult si sfarsesc de cele mai multe ori in a fi folosite atat pe buze cat si pe obraji, pleoape si par de catre fetite. Setul de creatie luciu de buze ofera posibilitatea de a creea propriul luciu de buze cu sclipici, cu aroma dorita si culoare visata. 

Faptul ca fetitele imprumuta obiecte personale din trusele mamelor nu reprezinta decat o faza normala din dezvoltarea lor ca adulti.  Important este sa nu reactionati vehement pentru ca asta nu va face altceva decat sa sporeasca interesul pentru cosmetice si alte produse asemenea ci sa oferiti alternative potrivite varstei. Seturile Color Chic Beauty reprezinta o astfel de alternativa.