Eşti unică, ştii bine. Dar ceilalţi o ştiu? Arată-le tuturor că eşti deosebită, în stilul tău! Aranjează-te cu seturile Style&Wear pentru păr şi unghii, personalizează-te cu seturile Color&Wear, colorând şi decorând gentuţe pe care le poţi purta oricând şi oriunde şi accesorizează-te cu seturile Make&Wear, creând bijuterii şi alte obiecte hand-made unice.
Oricât de mic ai fi, poţi deveni un mare artist! Tot ce trebuie să faci este să dai frâu liber imaginaţiei tale şi să creezi lumi de culoare. E foarte uşor când ai totul la îndemână: seturi complete de pictat, de desenat şi de modelat, structuri de asamblat şi de colorat, jucării de tricotat, figurine din mărgele, colaje, şabloane de colorat cu spray... o nebunie de creativitate!
Noi îţi oferim controlul deplin. Preia-l fără ezitare! Pilotează cu îndrăzneală şi aventurează-te în explorări cutezătoare: brăzdează văzduhul cu elicopterele radiocomandate, supune spaţiul cu dronele multidirecţionale, survolează şi captează imagini uluitoare cu video drona, pilotează de la distanţă cu mişcările mâinii tale. Iar acesta este doar începutul!
Orice joacă e o călătorie în imaginaţia ta. Dar imaginaţia ta este atât de vastă, încât nu poţi s-o străbaţi la pas. E clar, ai nevoie de un vehicul adaptat la condiţiile de drum, pe care îl vei găsi în colecţia Cool Machines: camioane, vehicule utilitare, maşinuţe de teren, elicoptere cu telecomandă, tancuri şi vehicule militare, ambulanţe, maşini de pompieri şi utilaje de construcţii.
Cea mai puternică forţă din univers este imaginaţia unui copil! E singura capabilă să închipuie, să preschimbe şi să modeleze lumea. Nu are nevoie decât de puţină seturile tematice Plastelino, care conţin plastilină cu aromă de vanilie şi toate accesoriile şi instrumentele necesare pentru modelarea şi decuparea ei.
Cea mai frumoasă purtare este purtarea de grijă! Micuţa Maia are mare nevoie de dragostea şi de grija ta, de la primele ei clipe de bebeluş şi până când începe să vorbească şi să interacţioneze cu tine! Seturile Maia includ păpuşi de toate „vârstele“, simple sau interactive, cu accesorii tematice (cărucior, leagăn, oliţă, biberon, role, tabletă etc.), potrivite pentru jocul de roluri.