NORIEL Business2Business

Divizia Noriel Business2Business deruleaza parteneriate durabile atat cu clientii internationali (Hipermarketuri, supermarketuri, cash&carry, discounteri) cat si la nivel local si regional (Bulgaria, Republica Moldova) printr-o linie exclusiva de distribuitori, urmarind extinderea zonei de consum pentru intreaga gama de produse.

Prin dezvoltarea de noi parteneriate, Noriel are in vedere satisfacerea clientilor, diversificarea portofoliului de produse si consolidarea de pozitiei de lider in toate cananlele de vanzare, ca obiective strategice de business.CUI NE ADRESAM ?

Distribuitori locali, nationali si regionali

Retele de magazine de specialitate

Magazine si retele de magazine locale

Devino partener Noriel

Lasa-ne datele tale si te vom contacta in cel mai scurt timp


Companie*

Profil companie*

Oras*

Adresa de email*

Telefon*

* Toate campurile sunt obligatorii

NORIEL Vanzari CorporateDivizia Noriel Corporate colaboreaza cu partenerii interesati in vederea conceperii unor pachete Corporate in regim de discount (gama jucarii) distribuite de beneficiarii finali.

In materie de lider al pietei de retail de jucarii din Romania, Noriel este deschis colaborarilor in parteneriat cu companii private, la conceperea si realizare de produse-vedeta in campanii de marketing si promovare.SERVICIILE NOASTRE

Creare de pachete Coporate

Emiterea de vouchere cadou

Dezvoltare de produse