<
  1. Carti
  2. /
  3. Carti pentru oameni mari

Carte Cum sa inteleg emotiile copilului meu, Editura DPH

Oferta exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: 5948495002725_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 9786066835923
  • Editura: DPH
  • Tip carte: Psihologia copilului
  • Brand: DPH

Frica, furia, tristetea, bucuria... emotiile copiilor nostri ne pun uneori in dificultate... Autorul le decodeaza si va ajuta sa le gestionati mai bine. Prin situatii concrete, evidentiaza sentimentele copilului si permite parintelul sa se pozitioneze mai bine si sa reactioneze intr-un mod informat. Pentru fiecare scenariu, autorul decripteaza dificultatile si identifica in mod concret ceea ce functioneaza.

Cum ar fi daca noi, parintii, am avea chei reale pentru a promova fericirea si naturaletea in relatie cu copiii nostri?

Intelegerea rolului emotiilor in constructia personalitatii lor este esentiala, deoarece acestea sunt baza abilitatilor lor viitoare de a construi relatii in alte medii. Prin raspunsurile practice la preocuparile dumneavoastra, aceasta carte va conduce mai departe, insotindu-va intr-un proiect de dezvoltare armonioasa a familiei.

Succes in educatie
Conceputa ca un ajutor pentru parinti, aceasta carte imbunatateste abilitatile acestora, din dorinta de a trai impreuna mai bine.

Robert Zuili este psiholog clinician certificat, coach si autor de carti despre dezvoltare personala. Acesta explica intr-un mod simplu si documentat cum sa reactionam mai bine la emotiile copiilor nostri si sa le asiguram astfel un echilibru emotional mai bun, astazi si in viitor.

Numar pagini: 168
Dimensiuni: 23.5 x 16.5 cm
Coperta: Necartonata
Autor: Robert Zuili

 

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.