Carti pentru oameni mari / Carte Editura Corint, Al patrulea copac, Andreia Bodea

-30%
Oferta exclusiv online
13,99 lei 19,99 lei (Reducere 6 lei)
in stoc

Livrare

mar, 3 aug - joi, 5 aug
Cod: BOK.0407_001w
Share Favorit
  • Editura: Corint
  • Tip carte: Fictiune
  • Pentru: Baieti, Fete
  • Varsta: 18 ani +
  • Brand: Corint
  • GTIN: 9786067933437

Oameni si locuri... Autofictiune sau realitate? Intrebari cu raspuns sau intrebari fara raspuns, unele sugrumate mut chiar inainte de a deveni si mai amenintatoare prin rostire. Certitudini si temeri... si, mai presus de orice, viata pur si simplu.

Cartea topografiaza afectiv varstele unei mari iubiri si ale devenirii lui „amandoi”. Intr-o pendulare permanenta intre trecut si prezent, Andy reface sincer si minutios traseul propriei existente, pe corabia incarcata cu comorile pretioase ale amintirii, in incercarea de a afla un sens nou unei vieti care avusese, pana nu demult, un altul. Strazile Polona, Italiana, Donici, Cercului, cand mai aproape, cand mai departe de al patrulea copac, centrul labirintului.

De la imbratisarea celor dintai fiori ai iubirii, pana la deriva instrainarii... De la poezia suava din trecutul ceausist, pana la proza necrutatoare a prezentului in care se mai spera inca in dainuirea poeziei... Povestea unui sentiment, a unei familii, a unei profesii, condimentata cu alte povesti ale altor oameni si locuri. O carte despre timp si anotimpurile sinelui...

Numar pagini: 144
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Autor: Andreia Bodea

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.