Carti pentru copii / Carte Editura Humanitas, Aventurile ramei Oli, Olga Gudynn

-19%
Oferta exclusiv online
Epuizat din stoc
Cod: HU003038-1_001w
Share Notificare Stoc
  • Brand: Humanitas
  • Tip carte: Povesti pentru copii
  • Editura: Humanitas
  • Pentru: Baieti, Fete
  • Varsta: 3 - 4 ani, 4 - 5 ani, 5 - 7 ani
  • GTIN: 9789735066024

Nu-i usor sa fii o rama mica intr-o lume asa de mare! Trebuie sa te feresti de pantofii oamenilor, de ciocul pasarilor, ba chiar si de picaturile de ploaie. Dar e distractiv si fiecare zi e o aventura!

Faceti cunostinta cu Oliver – Oli pentru prieteni –, o rama nostima cu ochelari rosii, mare amatoare de calatorii si de visat cu ochii deschisi. Pentru ca isi doreste din toate puterile sa vada ce se afla dincolo de Dealul Plopilor, unde traieste de cand se stie, Oli are parte de aventura vietii lui: ajunge, cum necum, intr-o gradina magica, descopera cum se leaga intre ele toate lucrurile din natura, intelege de ce fructele si legumele au puteri miraculoase si sunt cei mai grozavi supereroi, se lupta cu un dusman de temut si, mai cu seama, isi face o multime de prieteni.

Aventurile ramei Oli, acum intr-o editie noua, indelung dichisita, este o poveste frumoasa despre prietenie, intelepciune si curaj, din care aflam ca nimeni nu-i prea mic pentru vise mari si ca, daca iti doresti cu adevarat, poti!

Inca de cand era copil, OLGAI GUDYNN i‑au placut povestile si lumea fascinanta a animalelor si plantelor. Pesemne ca, in mare parte, aceasta se datoreaza copilariei magice pe care si‑a petrecut‑o la tara, la bunici, intr‑un satuc linistit din Prahova, inconjurat de dealuri si paduri. Tot pe atunci si‑a descoperit pasiunea pentru desenat. In clasele primare, umplea cu povesti si desene paginile de la sfarsitul caietelor, motiv pentru care dadea adesea de bucluc. Desi aceste doua mari pasiuni au urmarit‑o toata viata, Olga Gudynn a ales sa studieze la inceput dreptul si apoi psihologia si stiintele educatiei. Asa se face ca, de peste 19 ani, lucreaza cu copiii si pentru copii, modelandu‑le caracterul si insuflandu‑le dragostea pentru frumos. La randul lor, cei mici au ajutat‑o sa se intoarca la cele doua mari iubiri, desenul si povestile. Olga Gudynn a scris prima carte, Aventurile ramei Oli (2016), in joaca, pentru fi ii ei Andreas si Patrick, ca sa‑i ajute sa se imprieteneasca cu fructele si legumele si sa descopere lumea misterioasa care se ascunde la fi rul ierbii. Cartea a fost primita cu mare entuziasm de copii si a devenit in scurt timp bestseller. I‑au urmat Aventurile ramei Oli in Laponia (2016) si Aventurile ramei Oli la zoo (2017). Se pare ca setea de aventura a micutei rame e de nepotolit, asa incat ne putem astepta oricand la o noua si palpitanta poveste cu Oli.

Numar pagini: 56
Dimensiuni: 20 x 26 cm
An aparitie: 2020
Autor: Olga Gudynn

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.