<
  1. Carti
  2. /
  3. Carti pentru oameni mari

Carte Editura Humanitas, Ce le spunem celor mici ca sa creasca mari, Bernadette Lemoine

Produs exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: HU002891-1_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 9789735063436
  • Editura: Humanitas
  • Tip carte: Parenting
  • Brand: Humanitas

Carte Editura Humanitas, Ce le spunem celor mici ca sa creasca mari, Bernadette Lemoine

Bucuriile de impartasit cu ceilalti, despartirile mai lungi sau mai scurte, temele de zi cu zi, masa in familie, ora de culcare, micile sau marile neplaceri de la scoala, gelozia, timiditatea, curajul in fata necunoscutului… iata doar o mica parte dintre situatiile cu care un copil are de-a face zilnic si pe care un parinte trebuie sa le gestioneze cu tact, abilitate si cuvinte potrivite.

Asadar, ce sa le spunem si ce sa nu le spunem copiilor nostri? Ce cuvinte sa folosim pentru a-i incuraja? Dar pentru a-i convinge de toata dragostea noastra? Ce repere sa le dam in viata pentru a-i ajuta sa-si dezvolte personalitatea?

Aceasta carte esentiala in anii de formare ai copiilor le ofera parintilor un intreg arsenal de fraze-cheie menite sa detensioneze situatiile incordate fara sa-i contrazica sau sa-i culpabilizeze pe cei mici, incurajandu-i, in schimb, sa aprecieze valori precum binele, frumosul, respectul fata de sine si fata de ceilalti, libertatea si independenta – temelia pe care se cladeste increderea in sine si in fortele proprii.

BERNADETTE LEMOINE este psiholog si psihoterapeut, autoare a numeroase lucrari de specialitate, printre care se numara bestsellerul Maman, ne me quitte pas! Accompagner l'enfant dans les séparations de la vie, dialoguri cu Anne-Marie d'Argentré, 2000; Le secret de la vraie réussite, 2009; Le pardon, source de guérison, 2014 sau Personnalités toxiques. Faire face, prévenir, éduquer. Quelle espérance?, cu Inès Pélissié du Rausas, 2017.

DIANE DE BODMAN a lucrat in domeniul relatiilor publice si este mama a patru copii. Cu contributia lui Bernadette Lemoine si ilustratiile Laetitiei Zink, a publicat numeroase volume de parenting.

Ilustratii de Laetitia Zink. Traducere de Maria Magdalena Coresciuc.

Numar pagini: 192
Dimensiuni: 20 x 1 x 13 cm
Autor: Bernadette Lemoine, Diane de Bodman
An aparitie: 2019

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.