Carti pentru copii / Carte Editura Pandora M, Genialii: Antipa, I. Hasdeu, Vuia, Brancusi, Enescu, Anca Nedelcu

Oferta exclusiv online
29,99 lei
in stoc

Livrare

joi, 17 iun - lun, 21 iun
Cod: 9786069781999_001w
Share Favorit
  • Editura: Pandora M
  • Tip carte: Literatura
  • Pentru: Baieti, Fete
  • Varsta: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Brand: Pandora M
  • GTIN: 9786069781999

Carte Editura Pandora M, Genialii: Antipa, I. Hasdeu, Vuia, Brancusi, Enescu. 1886 – Un an din copilaria lor, Anca Nedelcu

Cu totii am auzit despre George Enescu, Constantin Brancusi, Grigore Antipa, Iulia Hasdeu, Traian Vuia. Insa, cati stim cum erau ei in copilarie, ce faceau in anul 1886, de exemplu? Ei bine, putem afla din aceasta carte! Cele cinci povesti paralele, derulate pe parcursul aceluiasi an, cele cinci copilarii cu stea in frunte, pline de candoare, pasiune, munca, ambitie, visare sunt fascinante! O carte autentica, scrisa cu responsabilitate, care nu trebuie sa lipseasca din niciun an de copilarie si din nicio biblioteca scolara!

„Si atunci, in fata gardului din fier forjat care inconjura Gradina lui Varnav, isi facu o promisiune. Da, se va intoarce in tara lui cand va termina studiile. Si va face aici ceva special, care sa bucure zeci de copii asa cum il bucurase pe el, atatia ani la rand, fanfara aia din parc."

Anca Nedelcu este profesor universitar doctor la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, autoare consacrata de carti de specialitate, dar si o pasionata sustinatoare a rolului literaturii in dezvoltarea copiilor. Ca specialist in educatie, stie sa aplice intr-o maniera convingatoare experienta sa academica in scrierea unor carti in care copiii sa se regaseasca si care sa-i stimuleze si sa-i bucure, fiind, in acelasi timp, lecturi interesante si de incredere si pentru parinti si profesori.

Elena Diana Nedelcu are 13 ani, este eleva si e pasionata de literatura, muzica, limbi straine. A castigat multe concursuri de creatie literara pentru copii, consolidandu-si astfel marea pasiune pentru scris.
Colaborarea cu mama sa la alcatuirea acestei carti a fost o provocare si totodata o bucurie.
Anul din copilaria ei in care a exersat postura de scriitoare a fost, cu siguranta, de neuitat!

Numar pagini: 176
Dimensiuni: 13 x 20 cm
An aparitie: 2019
Autor: Anca Nedelcu, Elena Diana Nedelcu

 

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.