<
  1. Carti
  2. /
  3. Carti pentru oameni mari

Carte Editura Trei, Parentajul porneste din interior, Dr. Holan Liang

-20%
Oferta exclusiv online
26,39 lei 32,99 lei
in stoc

Livrare

mar, 16 aug - joi, 18 aug
Cod: 9786064006356_001w
Share Favorit
  • GTIN: 9786064006356
  • Editura: Trei
  • Tip carte: Parenting
  • Brand: Trei

Carte Editura Trei, Parentajul porneste din interior. Cum sa crestem copii puternici, sadindu-le increderea in sine, Dr. Holan Liang

A fi parinte – asa cum ar spune cei mai multi parinti dedicati, la fel cum sunteti si voi, desigur, cei care ati ales aceasta carte – este cea mai grea meserie din lume. Din fericire, si cea mai frumoasa uneori. Dar cum poti garanta reusita educatiei si cum poti evita capcanele in care cad multi parinti, in zelul lor de a-si inzestra copiii cu tot ce este mai bun? Si, la urma urmei, cu ce incepe totul? Asa cum o casa cladita direct pe sol, fara fundatie, s-ar surpa la cel mai mic cutremur, si o educatie bazata doar pe acumulare de cunostinte si deprinderi ar fi extrem de fragila. I-ar lipsi miezul – si anume trasaturile interioare ale fiintei: increderea in sine, capacitatea de adaptare, curajul, taria de caracter, respectul de sine. Alternand fapte stiintifice dovedite cu anecdote pline de umor din propria viata de mama a doi copii, autoarea va arata pas cu pas, pe etape de varsta, cum se construieste acest miez, astfel incat parcursul in viata al copiilor sa fie mai lin si sa-i umple de bucurie. Iar printre randuri, vi se transmite ca nimeni nu e perfect, ca parentajul e un proces continuu de invatare.

Dr. Holan Liang este psihiatru de copii si adolescenti. A studiat psihologie experimentala, medicina si chirurgie la Universitatea Cambridge si este formata in terapie cognitiv-comportamentala. De asemenea, este conferentiar universitar si supervizor la King’s College, Londra.

Numar pagini: 328
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Tip coperta: Paperback
An aparitie: 2019
Autor: Dr. Holan Liang

 

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.