1. Contul meu
 2. Magazine Noriel
 3. Contact
Cosul este gol

 

Atunci cand te joci, descoperi lumea din jur, formele si culorile ei. Povestile prind contur cu ajutorul ursuletilor de plus, masinutelor, papusilor, iar secretele sunt destainuite celor alaturi de care explorezi universul pas cu pas.

Sa ai cea mai noua jucarie e ceva normal pentru unii copii. Pentru altii, insa, ursuletul de plus carpit poate reprezenta intreaga lor lume. Campania “Doneaza o jucarie si castiga” e pentru cei care zambesc din tot sufletul la cele mai mici gesturi ale celor din jur. Pentru cei care cresc prea repede. Pentru cei care privesc cu jind la universul jucariilor, deloc accesibil.

Doneaza orice jucarie in perioada 07 februarie 2017 - 30 aprilie 2017, iar pentru a face nu doar unul ci doi copii fericiti, iti vom oferi in schimb un voucher de 10 lei pentru noi jucarii, valabil la cumparaturi de minimum 100 lei din Colectia Noriel!

In fiecare dintre magazinele Noriel am amenajat spatii dedicate Campaniei „Doneaza o jucarie si castiga!” in care parintii, alaturi de copii, pot dona in scop caritabil una sau mai multe jucarii.

 

Uite ce trebuie sa faci:

 • Vino in magazinele Noriel!
 • Doneaza o jucarie!
 • Ridica voucherul in valoare de 10 lei!
 • Implica-te pentru o cauza caritabila si fii un exemplu pentru copilul tau!
 • Si nu uita: pentru ca bucuria pe care o faci sa fie intreaga, jucaria donata trebuie sa fie la fel.
 •  

  Participarea la Campanie implica donatia unei jucarii si completarea unui formular in baza caruia se emite voucherul de discount.

  Jucariile donate sunt preluate de o organizatie cu scop caritabil pentru a va asigura ca jucariile vor ajunge la copiii nevoiasi care le asteapta cu nerabdare.

   

  Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.