Kendama / Krom Kendamas Krom x Chari & Co Muscle Maple - Purple

-73%
Cauta in magazine
Epuizat din stoc
Cod: CC11-M KROM_001
Share
  • Pentru Baieti, Fete
  • Varsta 7 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Brand Krom Kendama

Kendama nu este un simplu joc. Kendama e un stil de viata! Noile Krom Kendamas Krom x Chari & Co Muscle Maple - Purple sunt cele mai echilibrate kendame construite de catre krom!

Krom Kendamas Krom x Chari & Co Muscle Maple - Purple este alcatuita dintr-un Ken (sabie) a carei forma ajuta la realizarea mult mai usoara a trick-urilor, atat la invatarea lor cat si in competitii si Tama (bila)

Echipa de profesionisti de la Krom a devenit super creativa si inspirata pentru a crea seria limitata Krom x Chari&Co. Chari&Co este o firma ce produce biciclete si componente pentru biciclete cu sediul in New York, avand cele mai cool si mai fresh design-uri de pe piata.

Design-ul este inspirat din viata cotidiana a New York-ului ce evoca indrazneala, provocare si mai presus de toate pasiune pentru unul din elementele definitorii ale acestui oras inconfundabil. Din lemn rezistent de artar si de o calitate desavarsita, Krom Kendamas Krom x Chari & Co Muscle Maple - Purple are o tama pictata cu vopsea mata, cauciucata perfecta pentru trick-urile de echilibru.

Avand gaura tamei putin marita, spike-urile sunt garantate asa ca nu rata acest model urban cu care sigur vei impresiona.

Krom Kendamas Krom x Chari & Co Muscle Maple - Purple vine ambalata in cutie alaturi de stickere, cartonas cu detaliile jucatorului, ata si margea de rezerva.

Varsta recomandata: +7 ani

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.