Lapte praf / Lapte praf de inceput Nestle NAN fara lactoza, 400g

Cauta in magazine
Epuizat din stoc
Cod: 12161567_001
Share
  • Varsta 0 - 6 luni

Laptele praf Nestle NAN fara lactoza este o formula speciala destinata alimentatiei sugarilor, copiilor si adultilor atunci cand trebuie sa evite lactoza.
Se poate folosi de la nastere, la recomandarea medicului.

Contine: maltodextrina ca unic glucid si este suplimentata cu nucleotide si LC-PUFA, sirop de porumb, oleina de palmier, cazeinat de potasiu, ulei de cocos, ulei de porumb, ulei de rapita slab elucic, vitamine, taurina, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, fosfat de potasiu, citrat de calciu, lecitina din soia, clorura de sodiu, clorura demagneziu,nucleotide(AMP, UMP, CPM, GMP), clorura de potasiu, L-carnitina, iodura de potasiu.

Contraindicatii: Nu poate fi administrat in caz de Galactozemie, malabsorbtia Glucoza - Galactoza, (Nan fara lactoza contine urme reziduale de lactoza, pe care unii experti le considera prea mari in astfel de cazuri


Instructiuni de utilizare:

1. Spalati-va pe maini inainte de a pregati laptele pentru sugari.

2. Spalati bine sticla, tetina si capacul pana nu mai raman urme de lapte.

3. Fierbeti-le timp de 5 minute. Lasati-le acoperite pana la folosire.

4. Fierbeti apa potabila timp de 5 minute, lasati-o apoi sa se raceasca (~40°C).

5. Consultati modul de administrare si turnati exact cantitatea de apa necesara.

6. Folositi doar masura din interior si nivelati pudra cu ajutorul inelului interior fara sa o presati.

7. Consultati modul de administrare; adaugati numarul exact de masuri rase corespunzator varstei sugarului.

8. Dupa utilizare, asezati masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imaginea de pe cutie.

9. Inchideti biberonul si agitati bine pana cand pudra s-a dizolvat complet.

10. Inchideti bine cutia dupa fiecare folosire si pastrati-o intr-un loc racoros si uscat. Trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei.

Nota importanta: Intreaba medicul cu privire la introducere in alimentatia sugarului si a altor alimente, in completarea laptelui de mama sau a formulei de lapte.

Conditii de pastrare: inchideti cutia dupa fiecare utilizare si depozitati-o la loc uscat si racoros. Folositi in maxim 3 saptamani de la deschidere.

Varsta recomandata: 0-6 luni

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata.

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Conecteaza-te sau Creeaza-ti cont