<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Art - Disney's Mickey Mouse (31202)

Produs exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: LG31202_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016914894
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Art
  • Interese: Articole rare
  • Varsta recomandata: 18 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 5 x 41 x 38 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.57 kg

Imparte-ti casa cu vedete de desene animate! Petrece timp concentrat construind 1 din 2 portrete diferite ale personajelor preferate - Mickey Mouse si Minnie Mouse Disney - sau colectioneaza 2 seturi pentru a crea o piesa unita cu fiecare pe un fundal unic. Coloana sonora inclusa iti amplifica experienta si te absoarbe si mai mult in proiect. Dupa ce ai terminat, adauga o placa de semnatura Disney si expune opera ta de arta!

Numarul pieselor din cutie: 2658
Varsta recomandata: 18 ani +

Daca esti fan al personajelor clasice Disney, avem un proiect doar pentru tine! Poti construi 1 dintre cele 2 portrete de perete cu acest set Mickey Mouse de la Disney LEGO® Art (31202) si te poti bucura de un proiect creativ de mozaic care te elibereaza de stres in mod activ in timp ce construiesti. Relaxare LEGO pentru adulti - Asambleaza o imagine din placute pentru Mickey Mouse sau Minnie Mouse de la Disney, cu acest set de 2.658 de piese.

Ai crescut cu muzica celor de la Beatles si inca le adori piesele? Esti fan Marilyn Monroe? Sau esti super pasionat de universuri fantastice precum Marvel sau Star Wars? Atunci ai ajuns unde trebuie! LEGO Art este o gama nou-nouta care introduce in universul LEGO celebritati si personaje fantastice emblematice. Acum ai sansa de a-ti expune pe perete un tablou unic, construit exclusiv din piese LEGO, cu personajul sau celebritatea ta preferata! Aceste seturi DIY sunt perfecte atat pentru cei pasionati de cultura pop din anii 60, cat si pentru fanii Star Wars si Iron Man de toate varstele!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.