<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Avatar - Muntii plutitori Zona 26 si Rda Samson (75573)

Produs exclusiv online
549,99 lei
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 22 apr - mar, 23 apr
Cod: LG75573_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016913781
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Avatar
  • Interese: Cinema
  • Varsta recomandata: 9 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 54 x 8 x 29 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.21 kg

Ofera copiilor optiuni de joaca surprinzatoare cu acest set Avatar

Inspira un copil cu un set LEGO® Avatar, care include un elicopter, laborator din Zona 26, 5 minifigurine, figurina Direhorse si o constructie cu parti care stralucesc in intuneric.

Exploreaza Pandora cu Jake, Norm, Dr. Grace si Trudy in acest set LEGO® Avatar! Urca in elicopterul SA-2 Samson si zboara in Zona 26, apoi intra in laborator ca s-o ajuti pe Dr. Grace sa analizeze flora. Asaza-l pe Jake in unitatea sa de conectare si trezeste-i avatarul. Ia uite: un Direhorse! Sari in spinarea lui, conecteaza-te cu el si exploreaza zona cu Jake si Norm. Dupa ce ai cules informatiile, raporteaza-le Dr. Grace!

Aventura ii asteapta pe toti pasionatii de Avatar de 9 ani si mai mari in acest set cu jucarie de constructie LEGO® Avatar Muntii plutitori: Zona 26 si Samson RDA (75573). Setul include 2 minifigurine Jake Sully (sub forma de Na’vi si de om), 3 alte minifigurine, o figurina Direhorse (Pa’li), elicopter futurist SA-2 Samson, container din Zona 26 cu statie de conectare mobila, precum si o constructie cu elemente care stralucesc in intuneric. Joaca nesfarsita Incurajeaza pasiunea unui fan pentru Avatar si natura cu acest set creativ, care le permite copiilor sa imagineze scene din film sau sa inventeze noi povesti, singuri sau alaturi de prieteni sau familie. Combina seturile (vandute separat) ca sa creezi versiuni nelimitate ale Pandorei. Experimenteaza posibilitatile Plin cu personaje si locatii binecunoscute, seturile LEGO Avatar ofera optiuni interesante de povesti si actiune. Seturile arata grozav si cand sunt expuse, cu o constructie de decor detaliata, creata pentru a pozitiona modelele, astfel incat copiii si fanii mai mari sa se bucure de momente de concentrare pe masura ce construiesc si redescopera universul viu colorat.

Numarul pieselor din cutie: 887
Numarul minifigurinelor din set: 5
Varsta recomandata: 9 ani +

Seria LEGO® Avatar le da posibilitatea copiilor si faniilor Avatar sa retraiasca experienta filmului pe masura ce construiesc si sa exploreze lumea Pandora, plina de actiune si aventura!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.