<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® City - Avion de acrobatii (60323)

Stoc Epuizat
Cod: LG60323_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017116921
  • Brand: LEGO®
  • Interese: Vehicule
  • Varsta recomandata: 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 16 x 15 x 7 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.13 kg

Actiune supersonica cu avionul de acrobatii pentru copii! Lasa imaginatia copiilor sa zboare cu acest set de joc LEGO® City Avion de acrobatii (60323), cu o jucarie avion colorat cu derive posterioare mari si un motor puternic la spate. Deschide carlinga si asaza in interior pilotul de acrobatii inclus, pentru aventuri aeriene pline de actiune, jucate pe roluri. O experienta de constructie captivanta pentru copii de 5 ani si mai mari Setul de joc LEGO City Avion de acrobatii include un ghid de constructie ilustrat tiparit usor de urmat, si instructiuni de constructie digitale - disponibile in aplicatia gratuita LEGO Instructiuni de constructie pentru smartphone-uri si tablete. Acest uimitor ghid interactiv pas cu pas permite copiilor sa mareasca, sa roteasca si sa vizualizeze modelul finalizat din toate unghiurile, pe masura ce construiesc. LEGO City Vehicule grozave Copiii cresc inconjurati de vehicule si masini uimitoare, iar cu seturile de constructie Vehicule grozave LEGO City, ei le pot explora indeaproape cu modele realiste si personaje distractive care inspira joaca fantezista cu final deschis.

Porneste spre cer cu Avionul de acrobatii. Acest avion agil este construit pentru spectacole - vezi derivele posterioare cool si motorul din spate! Pune-ti casca si urca la bord. Executa pasaje aeriene la mare inaltime si manevre indraznete in aer, inainte de a ateriza perfect. Pur si simplu formidabil!

Numarul pieselor din cutie: 59
Numarul minifigurinelor incluse: 1
Varsta recomandata: 5 ani +

Cu seturile de constructie Lego City micutii creeaza povesti interesante, in care cladirile sunt fie locuri de evadare ale personajelor preferate, fie afaceri prospere, fie locuri in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp. Imaginatia si creativitatea celor mici sunt cu adevarat dezvoltate de jocurile Lego City.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.