<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® City - Misiuni de explorare spatiala pe Marte (60354)

159,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 22 apr - mar, 23 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: LG60354_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017189758
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO City
  • Interese: Vehicule
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 29 x 6 x 27 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.41 kg

Set interactiv Misiuni de explorare spatiala pe Marte. Patrunde in lumea minunata a aventurilor interactive cu LEGO® City Missions! Lasa deoparte instructiunile de constructie si porneste in misiuni palpitante de explorare a spatiului! Cunoaste o serie de personaje TV, personalizeaza-ti naveta spatiala ca sa poti face fata provocarilor distractive si sa devii personaj principal in povesti digitale fascinante. Ce vei construi pentru urmatoarea misiune de salvare?

Ofera copiilor o experienta de joc interactiv in care ei interpreteaza rolul principal in povesti digitale, folosind caramizile reale LEGO® pentru a completa misiunile de pe ecran. Lanseaza distractia copiilor pe orbita cu o experienta de joc interactiv in care ei sunt protagonistii unor povesti de aventura digitale. Copiii folosesc caramizi LEGO® reale ca sa duca la bun sfarsit misiuni captivante de pe ecran. Setul LEGO City Misiuni de explorare spatiala pe Marte (60354) contine o naveta spatiala grozava si un rover planetar, trei minifigurine, o figurina robo-catel si multe piese LEGO pentru rezolvarea provocarilor de construit din povesti. Descarca aplicatia gratuita Setul LEGO City Misiuni de explorare spatiala pe Marte necesita un smartphone sau o tableta cu aplicatia gratuita LEGO Instructiuni de constructie. Copiii de sase ani si mai mari invata in timp ce se joaca Copiii devin eroii din inima actiunii cu seturile LEGO City Missions, dezvoltand abilitati creative si de solutionare a problemelor pe masura ce interactioneaza cu personajele preferate de pe ecran si duc la bun sfarsit provocarile de constructie interactive, fara instructiuni!

Numarul pieselor din cutie: 298
Numarul minifigurinelor incluse: 3
Varsta recomandata: 6 ani +

Cu seturile de constructie Lego City micutii creeaza povesti interesante, in care cladirile sunt fie locuri de evadare ale personajelor preferate, fie afaceri prospere, fie locuri in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp. Imaginatia si creativitatea celor mici sunt cu adevarat dezvoltate de jocurile Lego City.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.