<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® City - Motocicleta de cascadorie cibernetica (60358)

39,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

vin, 19 apr - lun, 22 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00060358_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017416199
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO City
  • Interese: Sport, Vehicule
  • Varsta recomandata: 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 5 x 10 x 13 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.04 kg

Copiii pot organiza spectacole fascinante cu cascadorii cu aceasta motocicleta in culori fluorescente, care include si o minifigurina pilot LEGO® City Stuntz.

Pregateste-te pentru scene care incanta publicul cu pilotul Motocicletei de cascadorie cibernetica! Pune-ti casca, coboara viziera si activeaza volantul motocicletei. Lanseaza-te pe rampe pentru salturi si trucuri la mare inaltime si aterizari pe o roata. Aceasta motocicleta LEGO® City Stuntz in culori fluorescente e cu adevarat spectaculoasa!

Da startul momentelor de joaca cu setul distractiv LEGO® City Motocicleta de cascadorie cibernetica (60358) pentru copii de 5+ ani, care include o motocicleta actionata de volant pentru efectuarea de salturi si cascadorii. Adauga pilotul LEGO City Stuntz pentru actiune cu cascadorii nonstop. Include instructiuni de constructie tiparite si digitale Copiii pot urma ghidul ilustrat pentru a construi motocicleta de cascadorii sau se pot bucura de o experienta de constructie interactiva cu aplicatia LEGO Builder, un mentor digital cu instrumente intuitive de apropiere si rotire, care le permit sa-si vizualizeze modelul din toate unghiurile pe masura ce-l construiesc. Jucarii interesante pentru copii Seturile de joc LEGO City duc copiii in miezul actiunii cu vehicule cool, structuri pline de dotari si personaje fascinante, pentru joaca realista pe roluri. Combina acest set cu altele din gama LEGO City Stuntz, pentru spectacole de cascadorii si mai extravagante!

Numarul pieselor din cutie: 13
Numarul minifigurinelor incluse: 1
Varsta recomandata: 5 ani +

Cu seturile de constructie Lego City micutii creeaza povesti interesante, in care cladirile sunt fie locuri de evadare ale personajelor preferate, fie afaceri prospere, fie locuri in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp. Imaginatia si creativitatea celor mici sunt cu adevarat dezvoltate de jocurile Lego City.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.