<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® City - Remiza si masina de pompieri (60375)

169,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

mar, 23 apr - mie, 24 apr
Cod: N00060375_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017416359
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO City
  • Interese: Masini, Pompieri, Vehicule
  • Varsta recomandata: 4 - 5 ani, 5 - 6 ani, 6 - 7 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 8 x 29 x 27 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.56 kg

Ofera-i eroului tau de fiecare zi distractie cu stingere de incendii cu setul de joc 4+ Remiza si masina de pompieri, perfect pentru copiii care adora joaca plina de imaginatie.

Pompierii LEGO® City se bucura de un binemeritat somn la statia de pompieri cand, deodata, suna alarma. Vai, caruciorul unui vanzator de popcorn e in flacari! Verifica monitorul general ca sa afli locatia. Ia-ti casca de pompier si coboara pe tobogan pana la camionul de pompieri... URAA! Apoi urca la bord si grabeste-te la locul faptei ca sa salvezi situatia... si popcornul!

Aprinde imaginatia copiilor cu setul de joc LEGO® City Remiza si masina de pompieri (60375), care contine o statie de pompieri cu spatii de dormit, garaj si un tobogan amuzant pentru plecari urgente. Setul mai contine si un camion de pompieri cool, cu un furtun flexibil si o scara pe plafon. Adauga caruciorul de popcorn, cateva flacari LEGO, vanzatorul si minifigurinele pompieri si ai parte de ore intregi de joaca plina de actiune. Instructiuni de constructie tiparite si digitale Acest set de joaca 4+ cu o constructie usoara include un element LEGO Caramida pentru incepatori, instructiuni ilustrate si aplicatia LEGO Builder, mentorul digital cu instrumente intuitive de apropiere si rotire care permit copiilor sa-si vizualizeze modelul din toate unghiurile pe masura ce-l construiesc. Exploreaza lumea prin joaca Seturile de constructie LEGO City 4+ includ cladiri bogate in dotari, vehicule realiste si personaje distractive care stimuleaza joaca fantezista, fara limite. Copiii invata despre lumea din jurul lor prin povesti si scenarii care reproduc viata reala intr-un mod distractiv si interesant.

Numarul pieselor din cutie: 153
Numarul minifigurinelor incluse: 3
Varsta recomandata: 4 ani +

Cu seturile de constructie Lego City micutii creeaza povesti interesante, in care cladirile sunt fie locuri de evadare ale personajelor preferate, fie afaceri prospere, fie locuri in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp. Imaginatia si creativitatea celor mici sunt cu adevarat dezvoltate de jocurile Lego City.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.