<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® City - Salvare cu masina de pompieri 4x4 (60393)

Stoc Epuizat
Cod: N00060393_001w
Share Notificare Stoc
5 (1 review-uri)
  • GTIN: 5702017416588
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO City
  • Interese: Masini, Pompieri, Vehicule
  • Varsta recomandata: 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 5 x 16 x 15 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.15 kg

Set de joc 5+ distractiv pentru eroii de fiecare zi in devenire. Include un camion de pompieri 4x4, un decor cu incendiu, minifigurina pompier si figurina pisica.

Oh, nu! Un foc de tabara nesupravegheat a scapat de sub control! Urca in camionul de pompieri 4x4 super cool si grabeste-te la locul incidentului. Vai! O pisicuta e blocata in copac. Ia extinctorul portabil si doboara flacarile. Foloseste scara ca sa salvezi pisicuta. Cand termini, ofera-i pisicutei niste peste delicios, preparat la gratar. Pregateste-te pentru aventuri LEGO® City pline de actiune, cu stingere de incendii!

Aprinde imaginatia creativa a copiilor cu setul de joc LEGO® City Salvare cu masina de pompieri 4x4 (60393), care contine un vehicul 4x4 spectaculos, cu anvelope robuste, un cockpit care se deschide si un lansator detasabil de elemente de apa LEGO. Setul mai include si un decor cu foc de tabara cu flacari LEGO, precum si o minifigurina pompier si o figurina pisica. Include un ghid de constructie digital si interactiv Acest set 5+ include un ghid de constructie tiparit si aplicatia LEGO Builder, un ghid de constructie interactiv care face constructia mai distractiva prin instrumentele de apropiere si rotire usor de folosit, care permit copiilor sa vizualizeze modelele din toate unghiurile pe masura ce le construiesc. Lumea fascinanta din LEGO City Seturile de joc LEGO City poarta copiii in miezul actiunii, cu cladiri bogate in dotari, vehicule realiste si personaje inspiratoare care stimuleaza joaca fantezista pe roluri.

Numarul pieselor din cutie: 97
Numarul minifigurinelor incluse: 1
Varsta recomandata: 5 ani +

Cu seturile de constructie Lego City micutii creeaza povesti interesante, in care cladirile sunt fie locuri de evadare ale personajelor preferate, fie afaceri prospere, fie locuri in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp. Imaginatia si creativitatea celor mici sunt cu adevarat dezvoltate de jocurile Lego City.

5 (1 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.