<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® City Stuntz - Camion de cascadorie si provocarea cercurilor de foc (60357)

259,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 22 apr - mar, 23 apr
Cod: T01060357_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017416175
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO City
  • Interese: Vehicule
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 48 x 7 x 29 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.87 kg

Ai parte de actiune spectaculoasa cu acest set de joc LEGO® City Stuntz, care include un camion cool, o provocare cu trei cercuri de foc, o motocicleta de cascadorii si 3 minifigurine.

Pregateste-te pentru Provocarea cercurilor de foc LEGO® City! Condu uriasul camion pana la pozitia de start si configureaza cercurile in flacari pentru prima cursa. Pune-ti casca de protectie si tureaza motocicleta de cascadorie cu volant. Goneste spre rampa de lansare si treci prin 1... 2... 3 cercuri de foc! Mareste distanta dintre cercuri ca sa cresti dificultatea provocarii. Cat de departe poate sari motocicleta aceasta de cascadorie? Ai ocazia sa afli!

Adu spectacolul in oras cu LEGO® City Camion de cascadorie si provocarea cercurilor de foc (60357). Acest set cu jucarie de actiune, destinat copiilor de 6+ ani, include un camion cool, cu tevi de esapament si o platforma cu o rampa care se poate cobori si 3 cercuri de foc reglabile. Nu mai trebuie decat sa adaugi motocicleta actionata de volant, soferul de camion si 2 minifigurine pilot Stuntz pentru multe ore de joaca plina de actiune. Ghiduri de constructie tiparite si digitale Include un ghid de constructie ilustrat si aplicatia LEGO Builder, un partener digital cu instrumente intuitive de zoom si rotire, care permit copiilor sa vizualizeze modelele din toate unghiurile pe masura ce le construiesc. Jucarii grozave pentru copii Jucariile LEGO City plaseaza copiii in miezul actiunii cu vehicule realiste, structuri pline de dotari si personaje fascinante, pentru joaca distractiva pe roluri. Combina acest set cu altele din gama LEGO City Stuntz pentru si mai multe cascadorii spectaculoase!

Numarul pieselor din cutie: 479
Numarul minifigurinelor incluse: 3
Varsta recomandata: 6 ani +

Cu seturile de constructie Lego City micutii creeaza povesti interesante, in care cladirile sunt fie locuri de evadare ale personajelor preferate, fie afaceri prospere, fie locuri in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp. Imaginatia si creativitatea celor mici sunt cu adevarat dezvoltate de jocurile Lego City.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.