<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Classic - Automobil de teren Buggy (31123)

Stoc Epuizat
Cod: N00031123_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017117577
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Classic
  • Interese: Masini, Vehicule
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 8 - 10 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 7 x 27 x 15 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.33 kg

Pregateste-te de aventuri formidabile cu 3 vehicule diferite. Urca-te la volanul Automobilului de teren Buggy cu mega anvelope pentru a goni pe dunele de nisip sau pe potecile din padure. Dupa ce te opresti, reconstruieste-l ca un mini incarcator puternic pentru a ridica obiecte, transforma-l intr-un ATV (vehicul pentru toate tipurile de teren) pentru mai multa distractie la curse, sau foloseste-ti imaginatia pentru a construi un nou model. Actiunea nu se termina niciodata cu acest set 3 in 1.

Cu acest fantastic set LEGO® Creator 3 in 1 Automobil de teren Buggy (31123) micii constructori vor avea parte de aventuri pasionante cu vehicule. Copiii de 7 ani si mai mari vor adora sa intre in curse cu puternica masina buggy care are anvelope mari, o impresionanta cusca de siguranta, bara de tractiune si spoiler. Distractie creativa pentru fanii pasionati de vehicule Copiii se pot bucura de 3 experiente diferite de constructie si joaca cu acest set de jucarii LEGO Creator 3 in 1. Ei pot construi Automobilul de teren Buggy si apoi il pot reconstrui ca un mini incarcator puternic cu o platforma de ridicare cool, pot crea un ATV (vehicul pentru toate tipurile de teren) pentru mai multa actiune de curse, sau isi pot folosi imaginatia si acelasi set de caramizi pentru a crea ceva nou. O experienta digitala pentru constructorii LEGO Setul de joc include instructiuni digitale interactive de constructie pentru a face experienta si mai distractiva. Disponibile in aplicatia gratuita Instructiuni de constructie LEGO pentru smartphone-uri si tablete, instrumentele de zoom si rotire ajuta copiii sa vizualizeze modelul pe masura ce construiesc.

Numarul pieselor din cutie: 160
Varsta recomandata: 7 ani +

Antreneaza imaginatia si fii creativ alaturi de sutele de piese LEGO® ce asteapta sa fie asamblate pentru constructii demne de creatia unui arhitect. Fiecare piesa din LEGO® Classic este importanta si ajuta la realizarea celor mai indraznete visuri!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.