<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Classic - Distractie creativa cu neoane (11027)

99,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

mie, 24 apr - joi, 25 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00011027_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017415116
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Classic
  • Interese: Caramizi variate
  • Varsta recomandata: 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 10 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 20 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.48 kg

Inspira copiii creativi cu un set impresionant de caramizi LEGO®, care include 333 de caramizi in culori vibrante de neon, sugestii de constructie si oportunitati nesfarsite de constructie libera.

Copiii care indragesc culorile vii vor adora aceasta combinatie de caramizi in culorile neoanelor. Setul include 5 modele usor de asamblat prin care cei mici isi construiesc increderea: un ananas, un marker evidentiator, o masina, un extraterestru si patine cu rotile si ofera distractie nesfarsita la construit! Copiii pot chiar sa dea viata creatiilor lor colorate folosind cele 18 caramizi cu ochi din set.

Da avand dezvoltarii creative a copiilor cu setul LEGO® Classic Distractie creativa cu neoane (11027). Cu sugestii pentru modele rapid de construit si constructii libere nelimitate, acest set atragator inspira constructorii in devenire de 5+ ani sa-si manifeste pasiunea pentru arta si design. Caramizi luminoase pentru copii creativi Acest kit de constructie adaptabil contine 333 de caramizi in diferite marimi si culori vibrante de neon. 18 dintre caramizi au ochi expresivi, iar copiii le pot folosi pentru a da viata creatiilor lor. Setul include instructiuni de constructie tiparite pentru 5 modele amuzante: un ananas, un marker evidentiator, o masina, un extraterestru si patine cu rotile, oferind copiilor increderea creativa de care au nevoie pentru a construi orice isi imagineaza! O versiune digitala a instructiunilor de constructie din set poate fi gasita in aplicatia LEGO Builder. Minunat pentru intreaga familie Jucariile LEGO Classic 5+ aseaza ideile si inspiratia in mainile copiilor si ofera adultilor ocazia de a participa la distractia construitului alaturi de copiii lor si de a fi martori la etapele de dezvoltare ale acestora.

Numarul pieselor din cutie: 333
Varsta recomandata: 5 ani +

Antreneaza imaginatia si fii creativ alaturi de sutele de piese LEGO ce asteapta sa fie asamblate pentru constructii demne de creatia unui arhitect. Fiecare piesa din LEGO Classic este importanta si ajuta la realizarea celor mai indraznete visuri!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.