<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Classic - Distractie creativa in culori pastelate (11028)

99,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

vin, 19 apr - sâm, 20 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: T02011028_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017415123
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Classic
  • Interese: Caramizi variate
  • Varsta recomandata: 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 8 x 20 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.48 kg

Incurajeaza copiii sa exploreze culorile si creativitatea cu aceasta combinatie atragatoare de caramizi in nuante pastel.

Adauga bucurie si vitalitate in constructiile creative ale copiilor cu aceasta combinatie de caramizi intr-o diversitate de nuante pastelate uimitoare. Pentru inceput, ofera-le copiilor 5 modele usor de asamblat: un nor, o inghetata, un dinozaur, o pisica si un robot. Cu cele 18 caramizi cu ochi expresivi, cei mici vor da viata modelelor lor. Apoi, odata ce increderea lor creativa creste, se pot distra construind liber cu caramizile in diverse culori pastelate.

Inspira constructorii incepatori de 5+ ani cu setul LEGO® Classic Distractie creativa in culori pastelate (11028). Cu modele rapid de construit si constructii libere distractive, aceasta combinatie atragatoare de caramizi incurajeaza copiii sa-si manifeste pasiunea pentru arta si design. Joaca creative in diverse nuante pastelate Acest kit de constructie creativ contine 333 de caramizi intr-o gama variata de forme, marimi si culori pastelate. 18 dintre caramizi au ochi expresivi, iar copiii le pot folosi pentru a da viata creatiilor lor. Setul contine instructiuni de constructie tiparite clare pentru 5 modele usor de asamblat: un nor, o inghetata, un dinozaur, o pisica si un robot. Pe masura ce capata mai multa incredere in creativitatea lor, copiii pot explora optiunile nelimitate de constructie libera. O versiune digitala a instructiunilor de constructie din set poate fi gasita in aplicatia LeGO Builder. Minunat pentru intreaga familie Jucariile LEGO Classic 5+ aseaza ideile si inspiratia in mainile copiilor si ofera adultilor o oportunitate perfecta de a participa la distractia construitului alaturi de copiii lor si de a fi martori la etapele de dezvoltare ale acestora.

Numarul pieselor din cutie: 333
Varsta recomandata: 5 ani +

Antreneaza imaginatia si fii creativ alaturi de sutele de piese LEGO ce asteapta sa fie asamblate pentru constructii demne de creatia unui arhitect. Fiecare piesa din LEGO Classic este importanta si ajuta la realizarea celor mai indraznete visuri!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.