<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Creator - Aventura Cu Naveta Spatiala​ (31117)

Stoc Epuizat
Cod: LG31117_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016914153
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Creator
  • Interese: Spatiu, Vehicule
  • Varsta recomandata: 8 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 39 x 8 x 27 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.83 kg
Exploreaza hotarele galaxiei cu aceasta uimitoare Naveta spatiala! Preia controlul din carlinga si avanta-te in spatiu cu minifigurina astronaut cool. Odata ce aterizezi, reconstruieste naveta intr-o racheta impresionanta pentru mai multe aventuri interstelare, sau intr-un modul lunar pentru a calatori pe suprafata lunii! Joaca-te printre stele cu acest senzational set 3 in 1!
 
Copiii vor fi incantati sa joace actiuni spatiale pasionante cu aceasta jucarie de constructie LEGO® Creator 3 in 1 (31117) Aventura cu naveta spatiala​. Include o carlinga cu panou de comanda si usi cu deschidere ale compartimentului de transport ce gazduieste un brat extensibil cu un satelit, plus roti retractabile pentru a inspira un joc pe roluri incredibil. Jucarii LEGO pentru a incanta micii constructori! Fanii pasionati de spatiu se pot bucura de 3 experiente diferite de constructie si joaca cu acest set de jucarii LEGO Creator 3 in 1. Ei pot construi o Naveta spatiala, apoi o pot reconstrui intr-o jucarie racheta sau modul lunar. Setul de jucarii spatiale vine de asemenea cu o minifigurina astronaut cool, care poate calatori in toate cele 3 vehicule spatiale. Distractia dureaza mai mult cu seturile LEGO 3 in 1! Seturile de joc LEGO® Creator 3 in 1 deschid o lume a posibilitatilor cu 3 modele diferite de creat in fiecare cutie! Copiii vor fi fascinati pe masura ce construiesc, reconstruiesc si construiesc din nou! Seturile Creator 3 in 1 impulsioneaza joaca imaginativa cu o gama impresionanta de modele, inclusiv masini rapide, animale cool si cladiri super-distractive.
 

Numarul pieselor din cutie: 486
Numarul minifigurinelor din set: 1
Varsta recomandata: 8 ani+

Seria LEGO® Creator permite copilului dumneavoastra sa experimenteze lumea colorata din jurul lui, construind in miniatura case, autoturisme, avioane si diverse personaje. Dezvolta-i creativitatea cu steurile LEGO® Creator!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.