<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Disney Princess (43201)

Stoc Epuizat
Cod: LG43201_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017097442
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Disney
  • Interese: Printese
  • Varsta recomandata: 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 21 x 7 x 20 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.23 kg

Deblocheaza usa imaginatiei unui copil cu acest set Deschide usa catre o micro-lume magica! Intalneste-te cu Louisa si Mirabel Disney in timp ce exploreaza minunile din camera surorii lor, Isabela. Odihneste-te pe patul ei sau invarte-te pe platforma ei rotativa si vezi toate florile frumoase pe care le-a ingrijit in camera ei. Savureaza un ceai in timp ce pasarea si fluturii zburda prin gradina, apoi distreaza-te cu machiajul Isabelei inainte de a fi chemat la cina!

Magia te asteapta in interiorul acestui set LEGO® ǀ Disney Usa magica a Isabelei (43201). Include o „usa” care se deschide cu o incuietoare si o constructie centrala, o foaie cu abtibilduri astfel incat copiii sa poata personaliza setul si sa-l faca unic, plus instructiuni de constructie tiparite si Instructions PLUS digitale. Folosind aplicatia LEGO Instructiuni de constructie, copiii pot mari, roti si vizualiza modelul pe ecran. Procesul ghidat permite chiar si constructorilor mai mici sa se simta ca niste maestri constructori...formidabili! Joaca oriunde Fanii Disney Encanto pot avea parte de distractie creativa din plin cu aceasta jucarie de constructie ce poate fi dusa oriunde. Poate fi folosita separat sau poate fi combinata cu alte seturi LEGO ǀ Disney (vandute separat) si include dotari si accesorii inventive pentru a inspira joaca nesfarsita. Personaje unice Acest set magic LEGO ǀ Disney permite copiilor sa porneasca imediat joaca cu 3 figurine micro-papusi - Isabela, Louisa si Mirabel Disney - plus figurinele LEGO pasare si fluture. Acest set premium este un cadou minunat pentru copiii care doresc sa aiba initiativa pe terenul de joaca

Numarul pieselor din cutie: 114
Numarul minifigurinelor din set: 3
Varsta recomandata: 5 ani +

LEGO Disney Princess ajuta la crearea scenelor de basm cu zane, castele, trasuri, portaluri magice si multe altele. Povestile prind viata ca prin magie alaturi de Cenusareasa, Merida, Rapunzel, Ariel si seteurile LEGO Disney Princess!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.