<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® DUPLO - Camion de reciclare (10987)

99,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

vin, 19 apr - sâm, 20 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00010987_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017416236
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DUPLO
  • Interese: Animale, Cladiri
  • Varsta recomandata: 2 - 3 ani, 3 - 4 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 28 x 10 x 26 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.50 kg

Cei mici invata despre reciclare sortand deseurile si rasturnand gunoiul din camionul ce poate fi condus.

Ajuta-l pe micutul tau sa curete orasul! In vreme ce parintii si prescolarii sorteaza deseurile in containerele corespunzatoare, copiii mai mici descopera conceptul de reciclare. Acest camion de jucarie realist ii ajuta pe micii curiosi sa transpuna in joaca lumea pe care o observa in jurul lor.

Ajuta-i pe micutii de 2+ ani sa curete orasul cu jucaria LEGO® DUPLO® Orasul meu Camion de reciclare (10987). Acest camion de gunoi realist le permite micilor curiosi sa interpreteze lumea pe care o observa in jurul lor si sa invete despre reciclare, sortarea deseurilor in containerele corecte si incarcarea gunoiului in camion. Jucarii educative pentru momente vesele de joaca In timp ce se distreaza sortand deseurile, micutii se familiarizeaza cu culorile acestora distingand ce tip de deseu ajunge in containerul potrivit, in functie de culoare. Containerele au capace prinse cu balamale care imbunatatesc abilitatile motorii ale copiilor prin actiunile de deschidere si inchidere in timpul organizarii deseurilor. Prescolarii vor adora sa conduca camionul si sa rastoarne incarcatura cand ajung la destinatie: groapa de gunoi. Joaca pe roluri despre lumea reala Aceasta jucarie interactiva ii ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitatile motorii fine in timp ce interpreteaza pe roluri aventuri din viata reala ale unui erou cotidian care se imprieteneste cu un catelus ratacit, pe care il ia la plimbare in camion.

Numarul pieselor din cutie: 15
Numarul minifigurinelor incluse: 1
Varsta recomandata: 2 ani +

Jucariile Lego sunt foarte populare printre copii si sunt indragite atat de baieti, cat si de fetite. LEGO® DUPLO® sunt seturi destinate micutilor. Piesele sunt mai mari, astfel ca nu exista riscul de inghitire al acestora. Specialistii recomanda achizitionarea de catre parinti a seturilor LEGO® DUPLO® pentru ca dezvolta imaginatia si creativitatea micutilor, ii ajuta la dezvoltarea coordonarii mana – ochi si sunt distractive pentru micuti.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.