<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® DUPLO® Disney™ - Casa de vacanta a lui Mickey (10889)

Stoc Epuizat
Cod: LG10889_001w
Share Notificare Stoc
5 (1 review-uri)
  • GTIN: 5702016367515
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DUPLO
  • Interese: Clasic
  • Varsta recomandata: 2 - 3 ani, 3 - 4 ani, 4 - 5 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 36 x 38 x 10 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.98 kg

Pentru un set distractiv de jucarii de constructie educative Disney pentru copilasi, viziteaza Casa de vacanta a lui Mickey!

Viziteaza Casa de vacanta a lui Mickey de la Disney pentru joaca imaginativa fara limite cu Mickey Mouse si prietenii. Aceasta casa usor de construit poate fi modificata pentru vacanta de vara sau cea de iarna.

Cu caramizile reversibile de acoperis intoarse, pentru a se vedea partea lor rosie de vara, prescolarii se vor bucura sa ude florile cu Minnie Mouse, sa zboare cu avionul alaturi de Goofy si sa bea ceai la masa din gradina. Intoarce caramizile reversibile de acoperis pentru a se vedea partea lor alba ca zapada de iarna, iar copilasul tau se poate bucura de sanius cu Mickey Mouse si de o bautura calda langa semineu.

Caramizile de constructie usor de manevrat dezvolta constiinta sociala si emotionala a copiilor, plus abilitatile de constructie si motorii fine, timpurii. Cu atat de multe moduri de a se juca, invata si impartasi momente pretioase, nu este oare momentul sa vizitati Casa de vacanta a lui Mickey impreuna cu copilasul vostru?

Setul include: 4 figurine animalute
Numar piese: 57
Varsta recomandata: 2 ani+

LEGO® DUPLO® sunt seturi destinate micutilor. Piesele sunt mai mari, astfel ca nu exista riscul de inghitire al acestora. Specialistii recomanda achizitionarea de catre parinti a seturilor LEGO® DUPLO® pentru ca dezvolta imaginatia si creativitatea micutilor, ii ajuta la dezvoltarea coordonarii mana – ochi si sunt distractive pentru micuti.

5 (1 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.