<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Duplo - Garaj si spalatorie de masini (10948)

Stoc Epuizat
Cod: LG10948_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016911329
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DUPLO
  • Interese: Masini, Vehicule
  • Varsta recomandata: 2 - 3 ani, 3 - 4 ani, 4 - 5 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 59 x 13 x 48 cm
  • Greutate produs ambalat: 2.92 kg
Acest set de joc multifunctional de ingrijire auto este plin de activitati distractive pentru copiii pasionati de masini. Include o spalatorie auto de tip tunel, o statie de incarcare, o rampa, locuri de parcare, automat de bilete, bariera cu brat, spalatorie auto manuala, 3 vehicule - inclusiv o masina mecanica cu frictiune si o furgoneta de camping cu spatiu pentru 3 figurine in interior si echipament pe acoperis - plus accesorii si personaje pentru a inspira joaca imaginativa fara sfarsit.
 
Cauti o jucarie masina pentru a dezvolta abilitatile si a stimula imaginatia micutilor? LEGO® DUPLO® (10948) Garajul si spalatoria de masini multifunctionala sunt pline de activitati pentru copilasii pasionati de masini. Distractie creativa la complexul de ingrijire a masinilor! Acest set de joc versatil de vehicule include o spalatorie auto de tip tunel, o statie de incarcare, o rampa, locuri de parcare, bariera cu brat, un loc pentru a spala masina manual, 2 masini (1 cu functie mecanica de frictiune) si o furgoneta de camping cu spatiu pentru 3 figurine in interior si echipament pe acoperis, plus accesorii si personaje (2 barbati, o bunica, un copil si un caine) pentru a inspira joaca imaginativa fara sfarsit. Si in timp ce copiii exploreaza posibilitatile de joaca nesfarsite, ei dezvolta abilitati esentiale care vor dura toata viata. Jucarii educative practice pentru copilasi! Jucariile LEGO DUPLO pun in mainile prescolarilor distractia cu final deschis, exprimarea de sine si invatarea cu bucurie. Cu seturile de joc DUPLO, parintii si copilasii pot impartasi etape pretioase de dezvoltare construind impreuna.

Numarul pieselor din cutie: 112
Numarul minifigurinelor din set: 4
Varsta recomandata: 2 ani +

LEGO® DUPLO® sunt seturi destinate micutilor. Piesele sunt mai mari, astfel ca nu exista riscul de inghitire al acestora. Specialistii recomanda achizitionarea de catre parinti a seturilor LEGO® DUPLO® pentru ca dezvolta imaginatia si creativitatea micutilor, ii ajuta la dezvoltarea coordonarii mana ochi si sunt distractive pentru micuti.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.