<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Duplo - Naveta spatiala (10944)

Stoc Epuizat
Cod: LG10944_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016911039
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DUPLO
  • Interese: Spatiu, Vehicule
  • Varsta recomandata: 2 - 3 ani, 3 - 4 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 29 x 10 x 27 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.53 kg
Jucaria pentru copilasi contine tot necesarul spatial. Micii astronauti intra in universul jocului cu parintii si prietenii, construind naveta spatiala, lansand astronautii si interpretand povesti de explorare si descoperire. Cu imaginatia ce-i poarta in alte lumi si abilitatile deprinse, vor prinde aripi.
 
Ofera-i unui copilas Naveta spatiala LEGO® DUPLO® Town (10944) si priveste cum imaginatia si abilitatile de dezvoltare se nasc! Jucarie de invatare racheta spatiala pentru copii. Aceasta jucarie spatiala adecvata pentru copilasi le are pe toate. Micii astronauti plonjeaza intr-un univers al jocului fara restrictii alaturi de parinti si de partenerii de joaca, construind naveta spatiala, lansand astronautii in spatiu si interpretand povesti nesfarsite de explorare si descoperire. Si pe masura ce imaginatia copiilor ii poarta in alte lumi, gandirea lor cognitiva, rationamentul spatial si abilitatile motorii fine vor prinde aripi. Jucarii educationale practice pentru copilasi Jucariile LEGO DUPLO pun in mainile prescolarilor distractia, exprimarea de sine si invatarea cu bucurie. Cu seturile de joc DUPLO, parintii si copilasii pot impartasi etape pretioase de dezvoltare jucandu-se impreuna.
 
Numarul pieselor din cutie: 23
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 2 ani +
 
LEGO® DUPLO® sunt seturi destinate micutilor. Piesele sunt mai mari, astfel ca nu exista riscul de inghitire al acestora. Specialistii recomanda achizitionarea de catre parinti a seturilor LEGO® DUPLO® pentru ca dezvolta imaginatia si creativitatea micutilor, ii ajuta la dezvoltarea coordonarii mana-ochi si sunt distractive pentru micuti.
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.