<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Friends - Avion de salvare pe mare (41752)

Nou
99,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

joi, 25 apr - vin, 26 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00041752_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017415345
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Friends
  • Interese: Animale, Vehicule
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 8 ani +
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 26 x 5 x 19 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.30 kg

Inspira copiii de 6+ ani sa creeze propriile povesti despre salvarea animalelor marine cu setul de constructie LEGO® Friends Avion de salvare pe mare.

Il poti ajuta pe Zac intr-o misiune de salvare? El a descoperit o balena beluga care a ramas blocata intre stanci si bucati de lemn vechi pe tarmul din orasul Heartlake. Din fericire, mentorul sau, Dia, piloteaza deja avionul de salvare. Zac o suna si impreuna fac eforturi sa salveze animalul. Odata ce balena revine in siguranta in mare, Zac se poate bucura de zborul cu avionul. Ce priveliste spectaculoasa!

Copiii de 6 ani si mai mari care adora povestile creative au multe de descoperit in setul LEGO® Friends Avion de salvare pe mare (41752). Setul contine 2 minipapusi, un personaj balena si o multime de accesorii. Copiii il pot ajuta pe Zac si pe mentorul sau sa salveze o beluga captiva. Avionul de salvare construibil are 2 scaune si o zona de depozitare. Scena plajei include placa de SUP a lui Zac si piese care pot fi mutate astfel incat copiii sa poata elibera balena. Stimuleaza distractia Descopera o aventura de constructie usoara si intuitiva cu aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, copiii pot apropia si roti modelele in 3D, pot salva seturi si isi pot monitoriza progresul. Acest set poate fi combinat cu seturile LEGO Friends 41736 si 41734 pentru mai multe misiuni palpitante de salvare (seturile se vand separat). Cunoaste generatia urmatoare din Orasul Heartlake Inspira copiii sa-si dezvolte pasiunile in timp ce exploreaza noua lume LEGO Friends cu varietatea sa de personaje.

Numarul pieselor din cutie: 203
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 6 ani +

Seturile de constructie LEGO® Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile LEGO® Friends , cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.