<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Friends - Camera Aliyei (41740)

99,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 22 apr - mar, 23 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00041740_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017415253
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Friends
  • Interese: Animale, Casute, Cinema, Cladiri
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 10 ani, 10 - 12 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 7 x 21 x 20 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.31 kg

Incurajeaza imaginatia creativa a copiilor de 6 ani si mai mari prin construirea si explorarea acestui set de constructie LEGO® Friends Camera Aliyei

Cunoaste-o pe Aliya vizitandu-i camera! Prietena ei Paisley a venit sa doarma peste noapte. Dormitorul Aliyei e locul ideal unde sa scrii povesti creative cu hartia si pixul si cu laptopul. Savureaza o gustare la masuta in forma de nor si joaca-te cu catelusa Aira. Urmareste un film sau stai in fotoliul confortabil de la fereastra si citeste o poveste. Cand e vremea sa te culci, trage patul suplimentar pentru ca Paisley sa aiba unde dormi. Vise placute!

Copiii de 6+ ani pot crea propriile povesti amuzante cu setul de constructie LEGO® Friends Camera Aliyei (41740). Sunt multe de explorat in vreme ce Paisley si Aliya scriu povesti impreuna inainte sa se culce. Camera reflecta firea studioasa a Aliyei, cu accesorii precum lucrari de scoala, un scaun pivotant, un laptop, o carte, o lampa si un trofeu. Copiii vor adora detaliile suplimentare, cum ar fi lucrarea notata cu 4 pe care Aliya a ascuns-o sub teancul de lucrari de nota 10! Poate Paisley o poate invata pe Aliya sa nu mai fie atat de autocritica. Cand e vremea pentru relaxare, exista un mare ecran pentru filme si accesorii pentru momentele de joaca cu catelusa Aliyei. Instructiuni pentru micii constructori Copiii se vor bucura de o aventura de constructie usoara si intuitiva cu aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, ei pot apropia si roti modelele 3D, pot salva seturi si isi pot monitoriza progresul. O noua generatie in Orasul Heartlake Copiii isi pot face prieteni, descoperi locatii interesante si interpreta aventuri din viata reala in universul LEGO Friends.

Numarul pieselor din cutie: 209
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 6 ani +

Seturile de constructie LEGO® Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile LEGO® Friends , cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.