<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Friends - Camera lui Liann (41739)

99,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

mar, 23 apr - mie, 24 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00041739_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017415246
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Friends
  • Interese: Animale, Casute, Cladiri, Decor
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 10 ani, 10 - 12 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 7 x 21 x 20 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.31 kg

Incurajeaza pasiunea copiilor de 6+ ani pentru joaca cu tematica artistica cu setul cu jucarie de constructie LEGO® Friends Camera lui Liann.

Cunoaste-o pe Liann vizitandu-i camera! Liann cea iubitoare de arta a invitat-o pe prietena ei Autumn la o sesiune distractiva de pictura. Camera ei e plina de surse de inspiratie, cu o multime de materiale de arta si carti de benzi desenate. Foloseste sevaletele pentru a o picta pe soparla gecko Popcorn, animalul de companie al lui Liann. Savureaza o gustare in ungherul de la fereastra. Exista hrana speciala si pentru Popcorn. Admira patul lui Liann, care e ascuns in spatele bibliotecii!

Copiii pasionati de arta de 6+ ani au multe de descoperit in acest set de constructie LEGO® Friends Camera lui Liann (41739), care contine un birou de arta, un ungher la fereastra si un pat ascuns. Vor adora sa exploreze prietenia dintre energica Liann si relaxata Autumn. Joaca fantezista este initiata cu usurinta pe cand copiii isi inchipuie ca picteaza portretul soparlei gecko Popcorn, animalul de companie al lui Liann. Setul contine multe accesorii care inspira creativitatea, cu materiale pentru un studio de arta precum tuburi de vopsea, palete si sevalete. Mai include si gogosi de jucarie, cani, carti de benzi desenate, o placa de skateboard, un telefon mobil, un stilou si un terrarium pentru soparla gecko Popcorn. O experienta distractiva de constructie Ofera-i copilului tau o aventura de constructie usoara si intuitiva cu aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, copiii pot apropia si roti modelele 3D, pot salva seturi si isi pot monitoriza progresul. O noua generatie in Orasul Heartlake Copiii isi pot face prieteni, descoperi locatii interesante si interpreta aventuri din viata reala in universul LEGO Friends.

Numarul pieselor din cutie: 204
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 6 ani +

Seturile de constructie LEGO® Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile LEGO® Friends , cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.