<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Friends - Cubul de joaca de cumparaturi al Andreei (41405)

Stoc Epuizat
Cod: LG41405_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016618914
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Friends
  • Interese: Cladiri
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 16 x 6 x 21 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.10 kg

Ia-l la cumparaturi pe cel mai bun prieten blanos al tau. Viziteaza acest magazin de animale si cumpara animalutului tau niste gustari delicioase. Priveste cum inoata frumosul peste exotic in acvariu. Ajut-o pe Andrea sa aleaga un cadou pentru animalutul ei. Ia cubul cu tine oriunde mergi, sau imparte-l in doua jumatati si impartaseste distractia cu mica ta prietena!

Stivuieste-l sau conecteaza-l cu celelalte 4 cuburi de joaca de cumparaturi LEGO® pentru a face un mini-mall!

Ofera-le tinerilor constructori ocazia de a-si imagina scenarii in care joaca rolul unui vanzator sau client care doreste sa cumpere hrana pentru animale! Ospat la pachet Toate elementele se construiesc cu usurinta si sunt detasabile, fiind perfecte pentru copiii ce doresc sa se joace afara. Constructiile se ataseaza pe baza cubului, ceea ce inseamna ca sunt sanse mult mai mici ca piesele sa se piarda!

Cele doua jumatati ale cubului pot fi despartite, incurajand copiii sa impartaseasca distractia cu prietenii. Arta Cubismului Fiecare cub de joaca ofera copiilor placerea lumii LEGO Friends.

Sunt 5 cuburi de colectionat, fiecare avand cate un animal misterios intr-o anumita culoare, care ofera acestor jucarii de calatorie un element de surpriza LEGO Friends. Copiii isi pot aseza cuburile in stiva sau le pot conecta pentru a crea forme ciudate.

Introduce copiii in lumea distractiei creative a LEGO Friends, unde au posibilitatea de a-si explora interesele cu cei mai buni prieteni!

Nota:
· Produsul prezentat este de tip Surpriza, modelul fiind dezvaluit abia dupa desfacerea ambalajului.
· Livrarea modelului se va realiza in mod aleator
· Nu se poate alege un anumit model

Numar piese: 40
Varsta recomandata: 6 ani+

Seturile de constructie LEGO® Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile LEGO® Friends, cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.