<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Friends - Cutia inima a Stephaniei (41356)

Stoc Epuizat
Cod: LG41356_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Friends
  • Varsta recomandata: 5 - 7 ani, 7 - 10 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 20 x 19 x 7 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.13 kg

Du-o pe sportiva vedeta Stephanie LEGO® Friends in turneu, in propria ei Cutie inima.

Construieste cutia, apoi pune in ea telefonul celular si funda ei - cateva dintre lucrurile preferate ale lui Stephanie. Antrenamentul duce la perfectiune, iar Stephanie are nevoie de trusa ei de sport oriunde merge, asa ca ai grija sa-i impachetezi racheta de tenis si mingea. Toate aceste eforturi au dat roade deoarece Stephanie are si cel mai de pret obiect - un trofeu de aur! Dupa toata activitatea, ajut-o sa-si reincarce bateriile cu o pizza delicioasa si cu apa din sticla ei.

Este o adevarata trusa de calatorie, deoarece fiecare element se potriveste in cutia inima, si pastreaza toate piesele laolalta. Scoate capacul si foloseste-l ca o platforma, astfel incat Stephanie sa stea bine in picioare - perfect pentru joaca din mers!

Numar piese: 85;

Varsta recomandata: +6ani;

Seturile de constructie LEGO® Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile LEGO® Friends , cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.