<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Friends - Dresaj pentru cai (41746)

Nou
149,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

vin, 26 apr - lun, 29 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00041746_001w
Share Favorit
5 (1 review-uri)
  • GTIN: 5702017415291
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Friends
  • Interese: Animale, Casute
  • Varsta recomandata: 4 - 5 ani, 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 26 x 6 x 19 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.40 kg

Acest set LEGO® Friends pentru initiere in construit inspira joaca creativa pe masura ce copiii interpreteaza propriile povesti despre ingrijirea cailor.

Aliya a venit s-o ajute pe Mia sa aiba grija de iapa si de manzul acesteia. Grajdul pentru dresaj are toate cele necesare. Invarte roata ca sa afli ce sarcini trebuie indeplinite in continuare. Aliya adora sa calareasca si sa exerseze sariturile peste obstacole. Ea o ajuta pe Mia sa tesale iapa si manzul si sa curete grajdul inainte de a se aseza pe balcon ca sa priveasca harjoneala cailor.

Copiii de 4 ani si mai mari care adora sa aiba grija de cai si de alte animale pot crea multe povesti fanteziste cu setul de constructie LEGO® Friends Dresaj pentru cai 41746. Acest set ii ajuta pe copii sa invete sa construiasca si include minipapusile Aliya si Mia, plus 2 personaje cai si accesorii pentru joaca creativa. Copiii pot explora relatia dintre Aliya si mama prietenei ei, Mia, cele doua apropiindu-se datorita pasiunii impartasite pentru cai. Inspira noii constructori Seturile LEGO 4+ sunt concepute pentru a oferi copiilor o experienta de constructie rapida si distractiva. Includ o caramida practica pentru incepatori, o baza solida pe care copiii pot crea scena. Foloseste aplicatia LEGO Builder ca sa te ghideze pe tine si pe copilul tau in aventura intuitiva de constructie, pe parcursul careia poti apropia si roti modelele in 3D, salva seturi si monitoriza propriul progres. Bun-venit la generatia urmatoare din Orasul Heartlake Copiii isi pot face prieteni, descoperi locatii interesante si interpreta aventuri din viata reala in universul LEGO Friends.

Numarul pieselor din cutie: 134
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 4 ani +

Seturile de constructie LEGO® Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile LEGO® Friends , cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

5 (1 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.