<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Friends - Furgoneta pentru salvarea cainilor (41741)

149,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

mar, 23 apr - mie, 24 apr

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00041741_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017415260
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Friends
  • Interese: Animale, Masini, Vehicule
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 10 ani, 10 - 12 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 6 x 36 x 20 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.50 kg

Ofera o surpriza copiilor iubitori de animale de companie cu setul LEGO® Friends Furgoneta pentru salvarea cainilor. Acesta contine multe accesorii care le permit copiilor sa-l ingrijeasca pe cainele Pickle.

O poti ajuta pe Nova sa salveze catelusul abandonat? Suna la compania de salvare a cainilor. Iata ca vine Dr. Marlon de la centrul de salvare a animalelor de companie. Furgoneta are toate cele necesare ca sa ai grija de catelul Pickle. Ofera-i hrana si apa, apoi rasfata-l cu o baita. Ajut-o pe Nova sa-si foloseasca abilitatile de reparare si sa creeze un nou carucior care sa-l ajute pe Pickle sa mearga. Minunat! Acum chipul Novei poate trece de la tristete la bucurie!

Iubitorii de animale de 6+ ani se vor distra salvand si ingrijind acest catelus adorabil! Setul LEGO® Friends Furgoneta pentru salvarea cainilor e conceput pentru crearea de povesti. Copiii pot face capul catelului sa iasa din cutia de carton la trecerea Novei si apoi sa-si inchipuie ca suna la centrul de salvare. Acoperisul furgonetei se ridica pentru a dezvalui centrul de salvare mobil, unde copiii vor gasi tot ce au nevoie ca sa-l ingrijeasca pe cainele Pickle. Accesoriile includ o cadita de baie pentru caine, o banca, o perie, sapun, cos de gunoi, excremente, apa si hrana, precum si un carucior care sa-l ajute pe Pickle sa mearga. Copiii vor adora sa-i schimbe Novei expresia trista de pe chip cu una de bucurie atunci cand aceasta are grija de Pickle. O experienta captivanta Pregateste-te pentru o aventura de constructie usoara si intuitiva cu aplicatia LEGO Builder. Copiii pot mari si roti modelele 3D, pot salva seturi si isi pot monitoriza progresul. Bun venit la generatia urmatoare din Orasul Heartlake Copiii isi fac prieteni si descopera locatii interesante in universul LEGO Friends, unde se pot bucura de joaca creativa si pot interpreta aventuri din viata reala.

Numarul pieselor din cutie: 300
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 6 ani +

Seturile de constructie LEGO® Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile LEGO® Friends , cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.