<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Harry Potter - Hogwarts Camera Necesitatii (76413)

259,99 lei
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

vin, 19 apr - lun, 22 apr
Cod: N01076413_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017413174
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Harry Potter
  • Interese: Cinema
  • Varsta recomandata: 8 ani +, 8 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 39 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.81 kg

Copiii pot recrea evadarea spectaculoasa din Camera Necesitatii cu acest set inspirat din Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2

Ajuta-i pe Harry Potter™ si pe Hermione Granger™ sa gaseasca diadema Horcrux! Urmeaza instructiunile Doamnei cenusii si mergi catre Camera Necesitatii. Scotoceste prin gramezi de vechituri ca sa gasesti diadema. Dar ai grija – Fiendfyre s-a transformat intr-un sarpe de foc! Zboara pe matura ca sa te feresti de flacari. Salveaza-i pe Draco Reacredinta si Blaise Zabini si iesi de acolo inainte sa te prinda Fiendfyre!

Recreeaza o camera magica pe care numai cineva pasionat o poate descoperi cu setul LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™: Camera Necesitatii (76413), destinat copiilor de 8 ani si mai mari. Setul include o sectiune din caramizi a castelului Hogwarts, care se deschide pentru a inlesni joaca. Camera Necesitatii este plina de gramezi de articole, intre care un pick-up si o diadema. Exista si o camera la nivelul superior, pentru Doamna cenusie, care se poate detasa. Personaje emblematice Pune in scena evadarea din Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea 2 cu 5 minifigurine – Harry Potter, Hermione Granger™, Draco Reacredinta, Blaise Zabini si Doamna cenusie – plus o figurina spiridus de Cornwall si o figurina construibila Fiendfyre, care poate fi reconstruita intr-un sarpe de foc. Acest set LEGO se conecteaza cu altele din aceeasi gama pentru a crea un castel Hogwarts complet. Un nou mod de a construi Descarca aplicatia LEGO Builder si lasa copiii sa patrunda intr-o noua lume a construitului distractiv, in care pot apropia si roti modelele in 3D, pot salva seturi si isi pot monitoriza progresul.

Numarul pieselor din cutie: 587
Numarul minifigurinelor incluse: 5
Varsta recomandata: 8 ani +

Vrajitorii se ascund printre noi! Gaseste-i pe Harry Potter, Ron Weasly, Hermione Granger si Hagrid in seturile LEGO® Harry Potter™ si descopera misterele castelului Hogwarts, infricosatoarea Padure Interzisa si creaturi nemaiintalnite. Invata cum sa te aperi de artele intunecate de la cei mai puternici vrajitori precum Dumbledore si joaca in meciurile palpitante de Quidditch pentru a aduce puncte casei tale! 

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.