<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Icons - Camp Nou Fc Barcelona (10284)

Produs exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: LG10284_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016914276
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Icons
  • Interese: Arhitectura, Cladiri
  • Varsta recomandata: 18 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 17 x 59 x 48 cm
  • Greutate produs ambalat: 6.80 kg

Mai mult decat un club. Celebreaza pasiunea ta pentru FC Barcelona cu acest kit de constructie LEGO® Camp Nou - FC Barcelona 10284 incredibil de detaliat. Recreeaza intreaga emotie din ziua meciului construind detalii fidele precum Tribuna acoperita si peluza laterala cu faimosul sau motto „Més Que Un Club” (Mai mult decat un club). Bucura-te de o experienta de constructie provocatoare, apoi expune cu mandrie acest omagiu adus clubului tau preferat.

Fanii FC Barcelona vor adora sa-si arate pasiunea pentru unul dintre cele mai celebre cluburi de fotbal din lume cu acest proiect de constructie plin de satisfactii. Construieste toate detaliile maretului stadion Camp Nou, precum peluza laterala cu emblematicul sau motto „Més Que Un Club” si Tribuna acoperita, cu cabine pentru presa, plus terenul in sine. Modelul se imparte in 5 sectiuni pentru acces la fiecare zona. Plin de detalii Fanii FC Barcelona stiu sa-si arate loialitatea fata de clubul lor si la fel este si cu acest model de stadion! Foloseste elementele LEGO® si foaia de stickere pentru a adauga tente realiste modelului tau de stadion Camp Nou - precum emblemele Barça, steagul catalan si tabelele de marcaj. Cu un tunel al jucatorilor, intrarea VIP si autobuzul echipei, sunt multe de detalii de vazut. Da viata pasiunilor tale Acest set face parte dintr-o colectie de modele construibile LEGO pentru adultii care apreciaza designul excelent. El ofera un proiect plin de satisfactii sau un cadou de top pentru orice fan al FC Barcelona sau colectionar de suveniruri legate de fotbal.

Numarul pieselor din cutie: 5509
Varsta recomandata: 18 ani +

Seturile LEGO® Icons sunt printre cele mai mari si mai complexe seturi care au existat vreodata! Fie ca sunt cladiri modulare atent decorate sau masini ultra realistice, monumente istorice sau pur si simplu scene frumoase din viata de zi cu zi, LEGO® Icons este expresia suprema a artei si a tehnicilor de construire cu piese LEGO®!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.